Подвижно покривало за басейн Klasik A 6м / 3м

1
180
Добави коментар

     Телескопичните покрития за басейни са с алуминиева конструкция и поликарбонатни плоскости с UV филтър. Те превръщат открития басейн в закрит. Монтират се на релси, които свеждат триенето до минимум. В зависимост от дължината на басейна покривалото е изградено от различен брой модули. Всеки модул се движи по отделна релса.      Тези покривала предпазват водата в басейна от замърсяване и лоши атмосферни условия. Удължават плувния сезон, като създават парников ефект и поддържат оптимална температура. Запазват водата в басейна чиста за по-продължително време. Всички покривала са с блокиращи се врати , което предотвратява риска от инциденти.      При силен вятър трябва да се затворят и заключат крайните панели и врати . Не е желателно да има хора под конструкцията при лошо време и не трябва да се движат модулите на покритието.      През зимата покривалото трябва да се почиства от мокрия сняг  едновременно от двете страни на конструкцията.      Покривалата са стандартни и нестандартни (по поръчка).

Стандартно покривало Класик А.

Произвежда се от компактен поликарбонат 4мм или двустенен поликарбонат 8мм или 10мм.  Стандартните покривала тип Класик се произвеждат  с  М или L профили. Движат се по релси. Имат откачащ  се преден панел. Страничен плъзгащ  вход на най-високия  модул. Откащия се панел, типа релсите, високочествения материал, преден вход  допринася за по дълъг и комфортен престой в басейна.

Максимална покрита площ 319х635см.  Външна ширина 361см. Вътрешна ширина 333см. Външна дължина 646см. Външна височина 100см ( височината на най-високия модул).