Ученият Иван Тодоров хвърли истинска бомба: Срещнах извънземно в Рила, всичко се крие съзнателно

1
108
Добави коментар

Иван Тодоров се занимава с радиестезични анализи и измервания (излъчването на определени вълни, улавяни от махало или друг специален уред).

Завършил е виетнамска филология в Русия. Сега той е практикуващ радиестезист, член е на Дружеството за физикална радиестезия. Владее една древна наука, която му дава отговор на всички въпроси. Може да ви каже защо ви мъчи главоболие или къде са ключовете от колата ви, благодарение на водата.

– Г-н Тодоров, от колко години изследвате водата, защо избрахте да се занимавате точно с това?

– Съпругата ми, която е магистър-фармацевт, имаше специализация в Щатите. Оттам се върна с един микроскоп, който позволява да се погледне под друг ъгъл на човешкото здраве. Започнах да се интересувам какъв тип води има и как те влияят на човека. Така вече повече от 14 години. Последните 7-8 години много интензивно работя с водата, защото тя дава много информация и за състоянието на човек, и за това как може да си подобри здравето.

– Твърдите, че водата рисува картини и разказва истории. Как се случва това?

– Водата е във взаимодействие с човека. Отпечатва неговото физическо и емоционално състояние. Технологично това става много просто. Човек взима едно шише с вода и я зарежда в три зони на тялото си – слънчевия сплит, сърцето и т.нар. трето око. Получава се своеобразен портрет. Образите, които излизат, дават информация и за физическото, и за емоционалното здраве. Всичко това е във вид на картини, които на езика на символиката могат да бъдат разчетени. Това помага да се получат отговори, които няма как да се получат по друг начин.

– Как заснемате и изследвате течността?

– Това става чрез микроскоп. Взимам водата, която е била във взаимодействие с човека. След това я покапвам на предметни стъкълца и тя се изпарява по естествен път. Картините стават видими при много голямо увеличение от 1500 до 8000 пъти. С просто око не може да се види.

– Какви послания носят рисунките й и каква информация крият?

– Както естествени води, така и от свещени извори, обработени с древни текстове, винаги се формират хармонични структури. Такава вода хармонизира човек, което значи добро здраве. Може да се види въздействието и на негативни фактори като мобилни телефони и интернет. За съжаление средата, в която живеем, става все по-агресивна. Това деструктурира водата. Тя е свръхинтелигентна и има памет за всичко, което се е случвало на Земята. Прилича на огромна флашка, която пази информация от създаването на човечеството.

– С какви картини са изразени тези агресивни фактори около нас?

– Много са подобни на раковите клетки в човешкото тяло. Структурите й са тотално разрушени, което е много видно. Обезлюдяването, многото „любезности“, които си разменяме всеки ден, правят дупки във водата. Течността усеща негативната енергия. Човек е 70% вода. Всичко, което се случва около него, се отпечатва и вътре в него.

– Вие самият обръщате ли се към водата, когато търсите отговор на даден въпрос?

– Разбира се! 30 години тя е моето лекарство. Задължително пия по една чаша сутрин. Когато се заговори за духовния учител Рене Мей, попитах водата кой е той. Поставих едно шише вода на неговото сърце, едно на ръцете и едно на третото му око. Получиха се уникални отпечатъци. След време се запознах с него лично и цялата информация, която бях получил от водата, се оказа вярна.

– Коя вода е „най-бъбрива“?

– Всяка вода има свои собствен облик. Зависи много и от минерализацията. Такава „бъбрива“ вода има в Рила. Тя е уникална. Дава много информация.

– Какви картини е разкривала пред вас тази вода?

– Рилските езера са изключителни и пазят много информация. Водата там пази сведения за магически жезли и други тайнствени неща. Течността не само променя структурата си, тя отпечатва и събития.
Преди 1-2 години в Рила направихме шоу с балони. Всичко това се отпечата – и балоните, и горелките, водата беше изрисувала всичко. Тя има памет. Пробите от езерото Трилистника отпечатаха извънземно. Рила е мистично място. Там е една от най-древните мистични школи в света. Имало е духовни братства, които са извършвали обреди там и всичко е запаметено. Неведнъж съм виждал чуждо присъствие там, не само от картините във водата, но това не е за широка аудитория тема. Всичко се крие съзнателно, но рано или късно ще излезе наяве.

– Казвате, че водата пази всякаква информация от различни периоди. Когато пред вас се разкриват тези картини, как разбирате откога датират?

– Много често има съпътстваща информация. Водата дава примери не само с картини, но и със символи и знаци. Давал съм подобни изображения на специалисти. Само от една картина учените изброиха над 40 универсални символа, използвани от човечеството от много древни времена. Надписи на кирилица, на латиница, технически формули, пиктограми, всякакви неща.

– От всяка вода ли може да се извлече информация, или има специален ритуал за съживяването й?

– Не всяка вода е жива. За да стане такава, има един много прост ритуал. Наливате чаша вода. Поставяте я върху отворената лява длан, а дясната ръка поставяте отгоре за 15-20 секунди. После се прави един сноп с пръсти, без да се бърка във водата, и се върти 1-2 минути по часовниковата стрелка. Това прави водата жива. Всеки може да го направи. Така течността става по-пивка, по приятна. Вкусът се променя. Изворните води са живи. Носят си енергията и имат живот в себе си, без да се налага да се извършва този ритуал.

– По какъв начин влияе на организма? Една обикновена вода може ли да има лечебни свойства?

– Да, тя пречиства организма от всякакви неща. Много често, когато кръвта е в безобразно лошо състояние, са давали на хората чаша вода. Обикновено активирана по някакъв начин. След приема на такава вода кръвта на човек се променя само за 20 минути.

– Какво е качеството на водата, която използваме в домовете си?

– Чешмяната вода е хаос и безпорядък, тя определено е мъртва. А приемът на такава вода води до множество болести. Няма енергия в нея и слабо поддържа живота.

loading…