Хороскоп за днес – 21 юни :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
240
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, четвъртък – 21 юни 2018 г.:

Овен

Важното свършете по най-бързия начин. Постарайте се да оправите отношенията си с нужните ви хора и с тези, които обичате. Лесно ще се прощават греховете, стига да не закъснеете с обажданията и обясненията. Постарайте се да бъдете първи на местата, където ще се решават важни за работата и личното ви бъдеще въпроси. От обед до утре на обед проблемите нарастват, появяват се нагативни фактори, с които трудно ще се справите. Ще се наложи промяна в плановете. Ръскът ви диша във врата, внимавайте.

Телец

Пътувайте по-рано, не се карайте с никого. В този ден може да се даде прошка, но и да се влезе в тежки разговори и разправии, след които дистанциите ще станат непреодолими. Добре е лично и на място да преговаряте. Посредниците ще вършат повече своята работа, отколкото вашата. Контролирайте се максимално. Вечерта е за изповеди. Сдържайте чувствата си и не започвайте нищо ново, важно и значимо до утре на обед. И ако се колебаете накъде да тръгнете, върнете се към източниците си на сила и към традиционното.

Близнаци

Чака ви успешен и творчески ден. Планирайте до обед срещи целящи „затопляне на климата”, привличане и сдобряване. С лекота ще потръгнат съвместни проекти. Ще се разберете и договорите за условията, за цените на стоки и доставки. Следобед проявете нужното благоразумие и изчакайте ходовете на другите. Не се опитвайте на никого нищо да доказвате или пък да отстоявате мнението си на всяка цена. Може би нещо ви се изплъзва или нямате достатъчно информация. Денят е благоприятен за преместване в нов дом.

Рак

В 09 ч. 58 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в знака на Рака. Денят ще преобърне някои амбиции и представи, ще ви помогне да стъпите на земята, да мислите трезво и делово. Организмът ни работи на фино ниво. Усещате къде бъркате. Имате реални шансове да се поправите и да не позволите някой и нещо да си отиде от живота ви. Протегнете първи ръка към тези, които искате да запазите в личната си орбита. От обед до утре на обед ще се засилят негативните фактори и влияния. Ще се нуждаете от подкрепа, работата ви трудно ще върви.

Лъв

С навлизането на Слънцето в знака на Рака вие навлизате в сатурнова дупка. Денят може да започне обещващо и стабилизиращо за връзките ви. Може да се разберете за съвместни бизнес инициативи и делови ингажименти. Побързайте да сключите нови договори. От обед до утре на обед странични сили и фактори ще се намесват в партньорските ви дела и ще се опитват да извлекат печалби на ваш гръб. Каквото не успеете да свършите отложете го за утре следобед. Обърнете се към усвояване на по-духовна храна.

Дева

Пластовете се разместват, променят се отношенията и изискванията на работното ви място. Действайте изпреварващо и се опитайте до обед да спечелите някого за личната си кауза и да си извоювате някои екстри. Може да намерите отдавна търсеното лекарство или специалист. От обед провокациите се засилват. Дори и да знаете нещо повече, не се опитвайте да изпъкнете, за да не дразните тези, от които зависите. Не започвайте нови връзки. Планирайте делови срещи и пътувания за петък следобед и за уикенда.

Везни

От днес Слънцето ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Рака. Бъдете максимално тактични, обичащи и разбиращи, за да не влезе в конфликти с важните ви хора. Опитайте да стопите ледовете в отношенията, а не допълнително да ги вледенявате с обиди и натяквания. Не бързайте да прекъсвате стари връзки. Сънищата ви показват истинското ви предназначение и мястото ви в живота. Не е ден за нови връзки. Движете се в тесен кръг, внимавайте с употребата на лекарства и алкохол. Не изпадайте в зависимости, контролирайте пиенето.

Скорпион

До обед ще се разберете с всеки. Представете в подходящите изисквания и форми личните си проекти и намерения и ще спечелите нечие съдействие. Явете се на прослушвания и конкурси, търсете нужните ви специалисти и в здравословен план. Всичко, което уредите ще ви спести грижи и неприятности в бъдеще. С напредването на деня обстановката се нажежава от желанието на всеки да се доказва, да се изкарва пръв и прав, да не се отказва от мнението си, дори и да вижда, че греши. Спестете си излишните разговори.

Стрелец

Днес е важно да стопите дистанциите и да „стоплите” отношенията с важните за вас хора. Бъдете максимално тактични и дипломатични и ще спечелите за съдействие нужните ви отговорни хора. Ден на фините енергии. С грубост и скандал нищо няма да се постигне. Контролирайте емоциите. От обед до утре на обед не започвайте нови начинания и не сключвайте нови договори. Пригответе се за делова петък вечер и спонсорска събота. Уточнете времето и мястото за срещите. Намирате нужното лекарство или специалист.

Козирог

Денят е труден и конфликтен повече за родените във втората декада. Очертават се проблеми на работното място, във връзките и договорите, които сключвате. Не протакайте важните разговори. Бъдете точни и детайлни в това, което казвате, правите или предстои. Не засягайте болезнени за другите въпроси. Не се знае кой с кого ще се съюзи. В даден момент може да се окажете в изолация и сами. От значение е самоконтролът във всяка ситуация. Тази вечер сте на прага на грешен избор, който ще ви вкара в изнудваща програма.

Водолей

Силен ден за родените във втората декада. Ще ви търсят тези, с които в миналото сте се раздалечили или разграничили като работа, чувства и бизнес. Тенденцията е да се подновяват контакти, да се срещат тези, които времето и разстоянията са разделили. Контролирайте емоциите, погледнете всяка ситуация от друг ъгъл и гледна точка и всичко ще си дойде на мястото. Действайте избирателно и започвайте само такава работа, която бързо ще се приключи. Ден за преместване, за работа със земята и покупка на домашен любимец.

Риби

Ден за прошка, за пречистване и прочистване на връзките. Правете това, за което някой ви помоли и бъдете сигурни, че в следващите два дни ще се случват събития, които ще ви донесат точно това, от което имате нужда, което ви липсва и за момента е недостижимо. Бъдете избирателни. Не може с всички да си добре, все някой трябва да бъде елиминиран от играта. Навлизаме в период с повишен риск при общуванията. Не разводнявайте нещата, контролирайте чувствата, направете това, което усещате за правилно.