Ще спаси си красотата и Мондиала | Temaonline.bg

1
235
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Сексапилната блондинка бе обявена за най-сексапилната фенка“, а според „The Sun“ Наталия Немчинова е актриса във филми за възрастни.

Снимките на младата жена, която маха от трибуните на „Лужники“ по време на откриването на Световното първенство по футбол в Москва обиколиха света.

 

 

Наблюдателните „интернет детективи“ са успели да я идентифицират чрез баджа, който Наталия носела. Тя е популярна с много имена като Натали Немчинова, Наталия Андреева, Далила Джи, Даница, Аманда, Ася и Анабел.

 

 

 

В сайтовете тя е описвана като модел „без задръжки“ и звезда по суинг партита, която се появява във фотосесии, както и софт и хардкор порно филми.

 

 

 

През 2007 Наталия печели приза „Мис Москва“.

Тя е запалена футболна фенка и е била заснета и на Евро 2016 във Франция, докато подкрепя отбора на родината си.

Сабине Емелянова

Симпатичното е предизвикателно латвийско миньонче Сабине Емелянова, известна още и като Сабине Прик е професионален модел и порно актраса още от 2010 г., снимала се е на Page 3 във в. The Sun. 

Родена е в малкото село Йелгава, но от много години живее в Англия, с ръст 167 см и тегло 57 кг тя има перфектни форми – 76-61-84 

 

 

Фенка е на Неймар още от появата му по европейските терени, тя бе негов „талисман“ и на предишното световно първенство в Бразилия, макар че загубата от Германия с 1:7 бе доста унизителна за „seleção“л Тя обаче остава вярна на жълтозелените и най-вече на своя идол Неймар.