Исках да разнообразя обстановката и извиках майстор бояджия за съвет! Такива идеи ми даде, че ще ви падне шапката!

1
149
Добави коментар

Необичайните методи винаги работят и водят до неочаквани резултати, а също така радват очите наистина: независимо от цвета на стените, който ще изберете, те ще изглеждат изключително.

Обърнете внимание на факта, че стената, върху която нанасяте боята, трябва да бъде равна, без влага и мръсотия. Боядисването е упорита работа, но творческият подход ще улесни задачата ви!

Как да изрисувате стена?

Нанесете базовата боя върху стената, която подготвяте.

Изчакайте първия слой да изсъхне. Нанесете втория цвят и след това направете вертикални линии с помощта на метла. Действително се получава много красиво!

Работата с кърпа е друг начин да направите стената си оригинала. Нанесете първоначалния слой цвят. След като изсъхне, нанесете боя с помощта на усукан парцал, като подобно на валяк го търкаляте в различни посоки, без да спирате. Мотивът се получава абсолютно непредсказуем.

Текстилната текстура придава обем на повърхността.
Подобно оформление е подходящо за всяко помещение, но най-добре подхожда на спалнята
Нанесете плътен слой боя върху подготвената стена.
С помощта на фолио и четка създайте оригинален дизайн.

Резултатът е невероятно боядисана стена!

Можете да експериментирате с четки с различна твърдост, за да постигнете желания артистичен ефект.

За да сте сигурни каква точно рисунка ще се получи, можете в началото да експериментирате върху парче тапет или шперплат.

Вашата стена може да се трансформира в настоящо пано по желание! Въображението е основният инструмент, който трябва да се използва щедро в процеса на ремонта.

Не е необходимо да бъдете професионален художник, за да направите стените красиви и ярки в апартамента си. Опитайте тези начини за оформяне на стените и споделете опита си с приятели. Главната тайна се крие е качеството на боята, която използвате, от точността и от ентусиазма ви! Забавлявайте се с удоволствие!

Източник: zajenata.bg

loading…