Андрей се удави, но спасителите го върнаха от смъртта! Видял е всичко, през сълзи разказа къде отиват лошите души! По-страшно…

1
116
Добави коментар

Откакто свят светува религиите, науката и различни мистици се опитват да отговорят на вечния въпрос – какво ни чака след смъртта!?

Има ли ад и рай, или просто спираме да съществуваме!? Днес ВИП.бг представя историята на един мъж, който е имал близко до смъртта преживяване и твърди, че е вечната истина му е била показана, докато е бил в отвъдното.

Руснакът Андрей Григориев се дави. Докато спасителите на плажа се опитват да го върнат към живота, мъжът е надникнал в отвъдното, и е сигурен, че истината му е показана от висши сили.

Андрей твърди, че след смъртта има два пътя. Добрите души продължават космическото си съществуване, като се впуснат в тунел от светлина, от който струи блажено чувство на хармония и любов. За огромно негово съжаление обаче Андрей бил буквално засмукан по другия път – там, където отиват лошите души.

Мъжът описва мястото като вселена без звезди.

Място, където властва мрак, отчаяние и страх. Най-страшния затвор, където душата изпитва неописуема „болка“ за вечни времена. Болката и отчаянието са толкова силни, че нищо друго не може да се осъзнае. Андрей разказва през сълзи, че не пожелава и на най-големия си враг да прекара и минута в това място.

Мнозина смятат, че това, което Андрей описва е адът.

Пъкълът не е място, където варят обречените в казани. То е място, където осъдените души са обречени на вечно отчаяние и на най-страшното – липсата на Божията любов!

За това е много важно да си направим добра сметка как живеем!

loading…