Златен корен (Розова радиола), изсушен, 10 гр.

1
128
Добави коментар
teokostov
teokostov

купи този продукт от Магазин в твоя град

Този продукт можете да закупите от партньорската, търговска мрежа на “Здравница”

ВИЖ АДРЕСИТЕ НА МАГАЗИНИТЕ

– 100% натурален продукт – Изсушен златен корен (Розова радиола) – Произведено в Русия

Предназначение:

Препоръчва се в качеството на общоукрепващо средство,биологично активна хранителна добавка. Подобрява паметта, нивото на хемоглобина. Повишава издръжливостта на организма и кислорода в кръвта. Премахва умората,сънливостта и е подходящо за хора подложени на тежки физически и психически натоварвания.

Съдържание:

Златен корен 100%, натурален в изсушен вид.

Начин на употреба:

Екстракт: 30 гр. изсушен корен се залива със 400 мл. водка. Преостаява 21 дни на тъмно, като периодично се разклаща. Прецежда се и е готов за употреба. Препоръчително е да се използва стъклен съд и да се съхранява в хладилник. Приемат се 30 капки 1 път на ден, преди хранене.

Отвара: 1-2 ч.л. сушен корен се заливат с 300 мл. вряща вода. Оставя се да престои 4 часа и се прецежда. Приемат се по 100 мл. три пъти на ден. Препоръчва се при проблеми с жлъчно-чревния тракт и при нервни неразположения.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се приема от бременни и кърмачки.

Опаковка: 10 гр.

Информация за търговци

Този продукт е дистрибутиран от „Здравница“. В случай, че имате тъговски обект на територията на България и Европейския съюз можете да се свържете с нас, за да Ви предоставим ценова листа и условия за партньрство. Повече информация намерете в „За дистрибутори“.

„Здравница“ е регистрирана търговска марка собственост на „Ню Ес Нет“ ЕООД. Предлаганите от нас продукти са със 100% гарантирано качество и притежават всички необходими сертификати.