Selective Professional HEMP SUBLIME ULTIMATE LUXURY MASK 250ML ИНТЕНЗИВЕН ХИДРАТИРАЩА МАСКА ЗА СУХА И ИЗТОЩЕНА КОСА 250МЛ

1
391
Добави коментар
mashbg
mashbg

HEMP SUBLIME е иновативна линия продукти за грижа за суха и увредена коса на базата на масло от канабис от марката Selective Professional. Благодарение на уникалните естествени свойства на канабиса, които се подобряват с помощта на най-новите научни технологии, козметиката на основата на конопено масло е абсолютен лукс за косата.

Възстановява нивото на овлажняване на тежко повредена и суха коса. Наситени с хранителни елементи и укрепва косата, без да ги натоварват. Дава блясък на косата и здрав блясък.

Активни съставки:Конопено масло  – има способността да се свързва и задържа влагата в кожицата на косата, което прави косата еластична и блестяща. Маслото от семена от канабис регулира работата на мастните жлези, дълбоко овлажнява, възстановява защитната функция и ускорява възстановяването на скалпа;

 Краен резултат:Интензивно овлажняваща маска с конопено масло Ultimate Luxury Mask от Selective  възстановява нивото на намокряне на тежко повредена и суха коса. Наситени с хранителни елементи и укрепва косата, без да ги натоварват. Дава блясък на косата и здрав блясък.