Хороскоп за днес – 25 юни :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
158
Добави коментар

Ето хороскоп на Неда Иванова за днес, понеделник – 25 юни 2018 г.:

Овен

Родените в първата декада ще имат отговорни срещи, за някои от които дори няма да си дават сметка. Старайте се на първо време да удовлетворите нечии желания, а после да претендирате за своите. Денят ни подлага на изпит по човечност. Ще се случват събития, които ще ви направят близки със случайни хора и ще ви разделечат от тези, с които до момента сте крачили редом. Погрижете се за нуждаещите се и бъдете сигурни, че ще получите обгрижване в труден момент. Навлизате в силен и стабилизиращ период.

Телец

Денят започва с неприятни уроци за родените след 15 май. Намалете претенциите, съобразете се с възможностите на близки и колеги. Печелят тези, които постъпват мъдро, а не по законите на ума и бизнеса. Проявете състрадание. Животът ще ви сблъска с хора в затруднено положение. Ако почувствате някаква нужда и при вас случайността ще изпрати покровител. В този ден не бива да се сърдим на никого. Не казвайтге груби думи и не яжте груба храна. Противопоказно е да се товари сърцето в пряк и в преносен смисъл.

Близнаци

Старайте се да не влизате в конфликти и да не засягате нечии интереси. Ще срещате обединената опозиция от страна на хора, на които навредите с думи и дела. Навлизате в тридневен период на тежки битки и противопоставяне. Идеите ви трудно ще се приемат. Денят е свързан с благотворителноста, така че помогнете колкото можете и дайте възможност на работещите в тази посока да си свършат работата. Всичко, което започнете с голяма амбиция, с желание за печалба или личен просперитет ще зацикли.

Рак

Навлизате в стабилизиращ тридневен период, в който трябва да привлечете съюзници и съмишленици, да обедините интересите на приятели и близки в името на взаимно изгодни цели. Ако не се справите още на 27-и вечерта ще бъдете поставени пред изпитания и непреодолими прегради. Този ден ще ви даде възможност да привлечете благодетели и спонсори и сами да се включите в благотворителни проекти. Мотото на деня е „по делата ще ги познаете”. Не е важно какво говориш и обещаваш, а какви ги вършиш.

Лъв

В деня на сърцето печелят хората, които успеят да организират и канализират общите усилия в една взаимно изгодна и благотворителна посока. Ще потръгнат работи и дейности свързани с колективни инициативи. Не е момента да се действа егоистично и с мисъл само за личния интерес. Печелят обединените усилия и екипната игра. Правете това, за което ви помолят и се погрижете за тези, които имат нужда от грижи. В следващите два дни ще доминирате в ситуацията и в отношенията на работното място. Усилията ви ще се оценят.

Дева

Родените в първата декада ще бъдат подложени на натиск за прибързан избор. Съветът е нищо да не избирате, да не предприемате важни професионални стъпки и бизнес инициативи и да мислите повече за близките си хора. И тези, които са далече може да ви се обадят с предложение, покана или желание. Днес е добре да се изпълнява точно това, за което те помолят. Сега е момента да изпълните дадените обещания на партньорите и децата. Работата да почака и без това ще си докарате повече грижи, ако действате амбициозно.

Везни

Един от дните, в който молитвите се чуват и сбъдват. Всичко, което направите с мисъл за другите, с желание да доставите радост и да обгрижите някого ще ви донесе хармония и неочакван подарък от съдбата в следващите два дни. Каквото повикате, това ще ви се обади. Не предприемайте нищо, от което да очаквате еднолична облага, но ако се постараете повече по отношение на колективните проекти и общото благо  ще се радвате на разбиране, зачитане и обич. Никъде не отивайте без подарък.

Скорпион

Родените в последните дни на зодията може да получат подарък от съдбата, чиято стойност не се измерва с пари. Днес се връщат жестове на внимание и обич. До дни и семейството ви може да се увеличи. Ще получите прозрение как да постъпите в трудна ситуация. Съсредоточете се близо до вода и ще откриете отговор на въпроса, който ви измъчва. Всеки жест ще е от значение. Помогнете и ще получите помощ, обичайте и ще ви обичат. Ще сънувате пророчески сън, в който ще има подсказка кое как и кога ще стане.

Стрелец

Проблемът на деня е, че за да се сближите с някого ще трябва с друг да се раздалечите или да се разделите. Разграничавате се и в политически план. Очертават се пътувания и важни срещи. Не се колебайте да отидете там, където отдавна ви е отвело сърцето. Сега е момента да се обясните в любов, да направите жестове за тези, които обичате и цените. Не се стопирайте, не се съобразявайте с общественото мниние. В момента е важно да се върви по линията на сърцето, на душевния избор и духовните предпочитания.

Козирог

Стореното днес многократно ще ви се върне. Намерете начин да подкрепите приятелската инициатива и намеренията на всеки член от семейството. Мислете повече за другите, отколкото лично за себе си. Не стартирайте нови бизнес инициативи. Каквото отложите за следващите дни ще ви донесе късмет, почести и слава, но този ден изисква да подадеш ръка и да помогнеш на давещия се да стигне брега. С действията си в момента печелите приятели за цял живот.

Водолей

Ден за пътувания, за предвидени и непредвидени срещи, за покани, които не бива да се отказват и за действия, които ще помогнат на някой да се изправи и продължи напред. Не подминавайте протегнатите за помощ ръце. И вашите желания някой ще изпълни и удовлетвори. Проявете снизхождение към нечие незнание, невнимание или липса на интерес. Слушайте гласа на сърцето, а не на ума. Един от дните, в които разбираме кой ни е приятел и кой само се прави на такъв. Щадете сърцето, не се карайте с никого, вървете си по пътя.

Риби

Тежък ден за родените в първата декада. За вас остават разходите, а за другите приходите и успеха от съвместните начинания. Бъдете алтруисти. Сега е момента да проявите състрадание. Направете подарък, изпълнете обещание. Бумерангът се връща с жестове на обич или забрава. Дано не сте закъснели с грижата към близки и приятели, които са ви молили за помощ. Който в този ден не е милостив сам ще се лиши от милост. Не влизайте в конфликти, не позволявайте да ви въвличат в спорове и интриги. Здравето е нестабилно.