Бившата на Бойко Борисов гледа домати в Ориндж Каунти!

1
198
Добави коментар

Бившата съпруга на премиера Бойко Борисов милее за родината, въпреки че от дълги години живее и работи в Америка.

Стела Костова, която е уважаван лекар в Лос Анджелис, се похвали пред приятелите си в социалните мрежи, че разсадът ѝ тази година е бил сполучлив и първите домати и чушки вече са напът, пише Агенция „Пик“

За екологично чистите зеленчуци Стела обособила голяма част от двора си и отделяла всяка свободна минута, за да ги обгрижва. Нейните съседи в един от най-прочутите квартали в Ел Ей – „Ориндж Каунти“, се възхищавали на труда ѝ и намирали гледката за особено нетипична, тъй като редом до корените с домати и пипер растели палми и различни екзотични цитруси. Често се случвало пък туристите да спират да снимат къщата ѝ и алеите с растения около нея, тъй като домът на бившата жена на премиера приличал на истинска ботаническа градина.

Освен зарзават, тя отглеждала всевъзможни модели цветя и дръвчета, които били разположени не само навън, но и вътре в стаите на къщата ѝ.

Градинарството било нейно хоби отдавна, а последната ѝ слабост били орхидеите. Колекцията ѝ вече наброявала 50 вида, като някои от тях били изключително редки и се срещали на малко места по света. За всеки повод нейният втори съпруг Стефан Абаджиев и близките  ѝ подарявали по една нова и се шегували, че скоро ще трябва да се лиши от част от мебелите си, за да има достатъчно място за цветята.

Домът на д-р Костова определено е впечатляващ, а афинитетът ѝ към интериорния дизайн и декорацията е очевиден. Стела никога не пропускала да купи нова украса за всеки традиционен американски празник, тъй като в Щатите често съседите по улица си правят своеобразни конкурси със символични парични награди за най-атрактивна украса. Другата голяма нейна слабост били двете ѝ кучета – Айра и Бетина, с които скоро щяло да ѝ се наложи да се раздели. Лекарката планирала да се върне у нас за раждането на дъщеря си Венета, за която самият премиер призна, че очаква второ дете.

Според запознати щастливото събитие ще се случи до месец, но полът на бебето все още се пази в тайна и е известен само за радостните баба и дядо и най-близките роднини на Венета и мъжа ѝ Иван.

loading…