„Indigo Kids“ ще свирят на сцената на остров Света Анастасия

1
183
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

В началото на следващия месец бургаският остров Света Анастасия отново ще бъде домакин на музикално приключение. На 7-ми юли на сцената на туристическия комплекс ще излезе група “Indigo Kids” – Явор Велчев /вокал и китара/, Димитър Горчаков /пиано/, Радослав Славчев /бас/, Богомил Енчев /барабани/ и Владислав Мичев /тромбон и тромпет/.

Началото на концерта е в 21:00 часа. Корабът ще отплава от “Магазия 1” в 20:00 часа. Билети можете да намерите в туристическите информационни центрове в град Бургас – Часовника, Автогара “Юг” и “Магазия 1”, на следните цени:

– За възрастни – 12 лева; – За ученици и пенсионери – 10 лева; – За деца от 3 до 7 години – 3 лева.

Явор Велчев е автор на песента на група “Каффе” – “Вместо мен”, участник в  “Гласът на България 2017”, както и в “Джулай Фест”- Бургас. Основател е на квартет “JazzaBell”.  Две поредни години “Indigo Kids” печелят престижни награди  в конкурса за нова поп и рок песен “Пролет” на БНР –  наградата на слушателите: “Пролет 2018” с песента: “Satisfied”, както и наградата на музикалната и журналистическа гилдия в “Пролет 2017” с “Gravitation”.