Шоуто на Марадона на стадион „Санкт Петербург“ | Temaonline.bg

1
146
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Футболната легенда, гениалният нападател и световен шампион от 1978 г. Диего Армандо Марадона снощи изнесе жалко и достойно за съжаление пиянско-наркоманско шоу на стадион „Санкт Петербург“ по време на решителния двубой межсу Аржентина и Нигерия.

Бившият футболист премина през много вълнения по време на срещата, която в крайна сметка Меси и компания спечелиха с 2:1.

Футболният гений сътвори невероятно зрелище в ложата на стадиона в Санкт Петербург и накара феновете да се чудят дали токсикологичната му картина е кристално чиста.

Марадона бе уловен в притеснително състояние по време на двубоя в официалната ложа, а след последния съдийски сигнал не можа да напусне на собствен ход съоръжението и се наложи да бъде влачен.
 

 

След като пулсът му е бил измерен, компетентните лица са установили, че е добре аржентинецът да бъде хоспитализиран. Но той категорично отказал и получил само от парамедици лекарство за сваляне на кръвното и за изтезняване. 

Припомняме, че преди първия съдийски сигнал Марадона бе уловен да танцува с атрактивни нигерийки.
 

 

След първия гол на Лионел Меси на престижния форум, Марадона избухна в щура радост и дълго бе в центъра на вниманието на феновете около него.

Това обаче бе само началото. При попадението на Лионел Меси за 1:0 световният шампион за 1986 г. погледна към небето и очевидно прошепна някаква молитва.

 

По-късно притежателят на прочутата Божия ръка опъна транспарант, предоставен му от негови сънародници.

 

 

Но кулминацията настъпи на почивката, когато Марадона задряма сладко-сладко на мястото си.

 

След като се разсъни, Дон Диего отново стигна до екстаз при победното попадение на Маркос Рохо. Той обаче не успя да се сдържи и размаха средни пръсти, очевидно по адрес на съперника.