Настолен метален часовник „Ретро мотор“ 44 см – модел 72-6406

6
307
Добави коментар

Оригинален и атрактивен настолен часовник във формата на ретро мотор с внушителна големина от 44 см. – запомнящ се и особено подходящ подарък за всеки повод, за Вашето бюро в офиса, а също така и за рожден ден или имен ден, юбилей или за бизнес подарък!

Ние от онлайн магазин Smart Choice Ви предлагаме този настолен часовник като интересен и стилен аксесоар в дома Ви или офиса, а също така и като чудесен и запомнящ се подарък. Такъв подарък може да характеризира човека или отделни негови качества, а може да показва и ваши благородни мотиви и стремежи.

Размери на настолния часовник: Височина – 20 см. Дължина – 44 см. Широчина – 5 см. Модел – 72-6406

Защо този оригинален часовник, а не просто цветя или бутилка вино? Настолният часовник е подарък, който остава във времето и напомня на своя притежател за човека, който го е подарил. Цветята следват своето развитие и все някога биват изхвърлени, същото се случва и с бутилката вино, докато този комплект ще остави спомена жив.

При закупуване на 2 или повече броя от този продукт Вие можете да се възползвате и от нашата „Smart Choice“ отстъпка 8%. Цената с отстъпка можете да видите под базовата цена, посочена за продукта.

Когато търсите подарък по какъвто и да е повод разчитайте на онлайн магазин Smart Choice. Нашата единствена цел е да Ви предложим богат избор от продукти за Вас и Вашия дом, както и атрактивни подаръци за различни поводи и празници които ще оставят незабравими спомени и усмивки.

настолен часовник, ретро мотор, часовник ретро мотор, подарък за рожден ден, подарък за имен ден, бизнес подарък