Предимства и недостатъци на споделеното пътуване от Варна до Летище Букурещ

30
742
Добави коментар

Летище Отопени в Букурещ е все по- лесно достъпно и предпочитано от жителите на град Варна и региона. A2Z Transfers изпълнява ежедневно споделени трансфери до летището.

Нека започнем с уточнението какво предтавлява услугата споделен трансфер? Това е пътуване по определения маршрут в едно превозно средство с други хора. Трансферите се извършват 3 пъти дневно от Варна до Букурещ и обратно по предварително определено разписание. Цената, която заплащате е на човек, т.е. не е необходимо да резервирате цялото превозно средство. Пътува се с лек автомобил или мини бус, в зависимост от броя на хората, резервирали съответното пътуване.

За да прецените, дали споделените трансфери са подходящи за Вашето пътуване от или до Летището в Букурещ, запознайте се по – долу с предимствата и недостатъците на услугата:

 

Предимства на споделеният трансфер от Варна до Летище Букурещ:

 

A2Z Transfers предлага споделено пътуване до Летище Отопени 3 пъти дневно. Тръгването от Варна е всеки ден в часовете: 07:00ч., 11:00ч. и 23:00ч. Отпътуването по обратния маршрут от Букурещ до Варна е в часовете 04:00ч., 14:00ч. и 20:00ч.

 

Можете да изберете тръгване от Шумен или Добрич

Трансферите не са само от град Варна. За живеещите в Шумен и Добрич тръгването е в 08:00ч, 12:00ч. и 24:00ч.

 

Бърза и лесна онлайн резервация

През нашата резервационна система можете да резервирате избрания от Вас трансфер бързо и лесно с кредитна или дебитна карта. Това Ви гарантира пътуването в съответния ден и час, без да се тревожите дали ще има свободни места или не. 

 

Надеждни превозни средства              

Автомобилите на A2Z Transfers са нови, луксозни и комфортни. Разполагат с климатик, Wi fi интернет, детско / бебешко столче (по предварителна заявка). Разгледайте снимки на превозните средства в нашата галерия:

 

Комфортно пътуване на достъпни цени

При споделените трансфери не е необходимо да резервирате цялото превозно средство. Цените за пътуване са на човек, за еднопосочно пътуване. Повече информация за цените ще намерите тук:

 

Сигурно пътуване с опитни шофьори

Шофьорите на A2Z Transfers са пътували многократно по този маршрут и познават особеностите на пътя.

 

Недостатъци на споделеното пътуване от Варна до Летище Отопени

 

 

Фиксирани часове на тръгване

Часовете на тръгване са предварително определени. Пътува се три пъти дневно, но ако все пак посочените часове на тръгване не са подходящи за Вашия полет, по- добре изберете индивидуален трансфер:

 

При споделения трансфер пътувате с други хора в едно превозно средство. Ако тръгването е от Летището в Букурещ, понякога се налага изчакване на останалите пътници да слязат от самолета и да вземат багажа си. Ако не желаете да се съобразявате с други пътуващи, по добре изберете индивидуален трансфер. 

 

Като всяка услуга, споделените трансфери имат своите предимства и недостатъци. Най- общо казано това е бюджетен вариант на летищен трансфер с комфортни и луксозни автомобили. Ако все пак не е подходящ за Вашия конкретен полет и предпочитания, A2Z Transfers предлага и индивидуални трансфери по същия маршрут. 

 

 

 

 

Полезни Връзки:

 

Индивидуални Трансфери | Споделени Трансфери | Автопарк | Цени | Лицензи