Г-жа Уест отново гола в кампания на съпруга си

1
98
Добави коментар
svetla58
svetla58

Новата модна кампания на рапъра Kanye West, според някои, този път стигна твърде далеч. Досега винаги сме оставали с отворена уста, гледайки кадрите, които освен с цел реклама, носят в себе си и силни и ярки послания и „викове”. И този път певецът не измени на себе си. А пък ние, от своя страна, изобщо не сме изненадани. Съпругът на риалити звездата Ким Кардашян пусна кадри от поредната си Desert Rat sneakers кампания за неговата Yeezy линия.

На първо четене е доста шокираща и повечето коментари са, че този път наистина е стигнал по-далеч, отколкото е приемливо. Други пък биха казали, че влюбеното момче просто за пореден път е почерпило вдъхновение от собствената си съпруга. И ще бъдат прави. Не на един и два кадъра се виждат клонинги на прелестната пищност на харизматичната половинка на дейното момче.

Проектът включва около 30 снимки, които той сподели в социалните мрежи, на които може да се види една наистина богата и шарена палитра от хора – различни възрасти, раси, полове и вариращи нива на разсъблеченост. Всички те, носещи дрехи и маратонки на Yeezy.

В клонираните образи на съпругата на 41-годишния рапър влязоха някои от звездите на Instagram – близначките Clermont и порно актрисата Lela Star, както и лични приятели на двойката – Jordyn Woods, която напоследък прекарваше доста време с по-малката сестра на пищната майка – Kylie Jenner.

На една от снимките се вижда самата Ким, която не носи нищо друго, освен чорапи и маратонки. А от друга ни гледат двете близначки – топлес, които приличат на звездата от периода й, когато беше платинена.

Други пък оприличават момичето, което прави стечинг на пода на самата Kourtney Kardashian или просто целта на рапъра е била моделът да наподоби сестрата на жена му.

Ден преди да пусне серията от фотоси, Ким и сестра й Кейли бяха хванати да снимат следващата кампания на Кание, но този път – значително по-облечени.

Това не е първият път, в който Ким се снима в рекламната кампания на мъжа си.

По-рано този година Paris Hilton се облече като Ким за Yeezy Season 6 капания.

Самата Парис бе изключително въодушевена от факта, че е била конирана Кардашян и изрази ентусиазма си чрез пламенен пост социалните мрежи.
Г-жа Кардашян-Уест също е голям фен на дрехите на съпруга си и често може да бъде забелязана с дизайн на бранда. Мистър Уест качи тяхна обща снимка, на която екзотичната му половинка позира с тоалет от серията Season 6 Line.

Фотографът на кампанията е Eli Russell Linnetz, която също побърза да качи някой и друг сочен кадър от проекта.

Кание попадна под директен открит огън през май, след като направи изказване „slavery ‘sounds like a choice’”. След тези думи от Adidas подеха петиция, с която искаха да прекратят взаимоотношенията си с рапъра.

Въпреки това изпълнителният директор на компанията Kasper Rorsted остана зад него. Самонадеяните приказки на цветнокожия творец не спряха и след това. През април той се изказа, че следващата му кампания ще „удари милиард долара тази година”.

Това определено бе натоварено време за твореца, защото по-рано този месец той пусна новия си албум „Ye”.

Редактор: Марина Делева

Етикети:
Adidas, Desert Rat sneakers, Eli Russell Linnetz, Jordyn Woods, Kanye West, Kasper Rorsted, Kourtney Kardashian, Kylie Jenner, Lela Star, Paris Hilton, yeezy, Yeezy Season 6, близначките Clermont, Ким Кардашян, порно актриса, рапър