Избор на редактора: ЖЪЛТО

1
192
Добави коментар
svetla58
svetla58

Кой е цветът, запазена марка за лятото? Жълто, разбира се. Това е цветът на слънцето, а то е основният и най-важен компонент на лятото. А какво може да скочи един или два левъла по-нагоре от традиционното жълто – електриковото, неоновото или лимоновото жълто. Което и да изберете, няма да сгрешите.

Въпреки че, поглеждайки назад в историята, през различните епохи и в различните култури, жълтото се е подвизавало с различни и противоречиви статути, все пак, то си остава най-щастливият цвят.

КУПИ чанта от еко кожа Esprit

КУПИ кожен колан с ефект на металик Esprit

През далечния десети век в модната столица на света – Париж, а и в цяла Франция, боядисвали вратите на домовете на криминално проявените и предателите спрямо властта в жълто, за да се отличават от останалите. Като цяло, френската култура олицетворява с жълтия цвят завистта. А пък древните гърци свързвали най-топлия нюанс в палитрата с тъгата.

Колкото и да се опитват да облекат жълтото в тъмни краски, неговата сила успява да пробие всички сенки и да намери път към светлината. А пък хората го предпочитат, защото то стимулира мозъчните функции и нервната система, от което следва, че се подсилва паметта и улеснява комуникацията.

КУПИ разкроена рокля Esprit

КУПИ кожено сабо с отворена пета и метална повърхност Esprit

Този цвят буквално грее и топли. Внушава светлина и щастие и ни зарежда с положителна енергия. Не една и две звезди са се доверили на психолога и стилиста си и са заложили на яркия цвят за ежедневния си аутфит. А освен всичко останало, той лесно привлича вниманието, което е необходим елемент от хабитата на звезди от калибъра на Ким Кардашян.

Можете да разчитате на бляскавия цвят като основен тон в облеклото си или пък да го използвате само като допълнение чрез аксесоарите. Това, което днес ви предлагаме, е да го използвате като акцент, само в 2 компонента на своята визия, и да го комбинирате с кристалното хладно сребристо, за баланс и разкош.

КУПИ колие от неръждаема стомана с висулка Esprit

КУПИ часовник от неръждаема стомана Esprit

КУПИ часовник с метална верижка Esprit

Редактор: Марина Делева

Етикети:
Esprit, Древна Гърция, еко кожа, жълт, жълто, Ким Кардашян, колие, лято, неръждаема стомана, Париж, положителна енергия, привлича вниманието, светлина, Франция, чанта, ярко жълто