Бикини наопаки мигновено увеличават бюста | Temaonline.bg

1
158
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ТОЗИ ЛУД, ЛУД СВЯТ
Бикини наопаки мигновено увеличават бюста
Австралийската модна компания Cantik измисли нов начин да се носи горнището на банския костюм, с който формите изглеждат по пищни

02 Юли 2018 11:22
0

принтирай

|

текст

 

Най-напред трикът беше в носенете на уплътнители отдолу, сега номерът е в носенето на сутиена наобратно. Австралийския бренд-производител на бански костюви Cantik предлага на девойките необичаен начин да носят бикините си – съобщава  The Sun.

Модната марка изпратила най-новия си модел на италианкото лице на Cantik Валентина Фрадеграда. Моделката се объркала и облякла сутиена наопаки и тази уж невинна грешка се превърнала в моден тренд.
 

В профила на Cantik помолили своите 106 000 последователки да споделят мнението си – какво мислят за новата идея да се носи горнището на банския. Повече от половината написали едно и също нещо – „така мигновено се увеличава бюста“.

 

 

Фрадеграда дори открила отделен профил с името Upsidedown bikini official,  където момичетата  могат да споделят свои снимки и своите впечатления от продуктите на Cantik. 

 

 

 

Миналия месец бразилската моделка София Ресинг в сътрудничество с аржентинскя дизайнер Мери Ракаучи  пуснаха колекция за увеличаване на гърдите с името Mery Playa by Sofia Resing.

Ресинт сподели, че цял живот е мечгала на своя собствена линия бански костюми, затова сега при създаването й е работила педантично върху всеки детайл.

„Направихме еластична подплънка в долната част на сутиена, която повдига гърдите, а не ги сплесква“ – разказа 26-годишната моделка.