Гръцкият Нострадамус предвеща нещо страшно в Турция. България пък я очаква светло бъдеще

1
103
Добави коментар

Паисий Атонски е известен като Гръцкия Нострадамус. Той прави редица предсказания в миналото, които вече са се сбъднали, сред които разпадането на СССР и трагедията в Чернобил.

Предсказал е също, че в Европа ще се появят фанатици, които искат да я унищожат, а ето че това се случва в момента. Монахът от Света гора прави предсказание за Турция, което не вещае на южната ни съседка нищо добро. Според предсказателя, Близкия и Среден Изток ще станат територии, на които ще се води война, в която Турция ще вземе активно участие. В крайна сметка, войната ще бъде загубена от държавата и тя ще бъде разделена на три части между кюрди, гърци и арменци.

Гръцкият Нострадамус твърди, че войната ще започне тогава, когато Турция нападне по въздух Русия. Освен това той смята, че Константинопол ще бъде отново православен.

Що се отнася до родината ни, монахът смята, че ни очаква светло бъдеще. По думите му, в България ще настъпи голяма промяна, която ще бъде положителна. Много от сънародниците ни ще се завърнат в родината, заради подобрените условия на живот. Според предсказателя, България ще стане райско място, а ние само можем да се надяваме, че това наистина ще се случи.

loading…