Връщаме се в миналото на най-секси футболистите

1
136
Добави коментар
svetla58
svetla58

Виж Галерията
58 Снимки

За пореден път светът е футбол! За мъжете и някои луди фенки. За нас – светът е футболИСТИ! Готини, секси, лошите момчета на терена. Обаче, както казва Фаина Раневская „Под опашката и на най-красивия паун се крие обикновен пилешки задник. Така че, по-малко патос, господа…”, та така и ние, дами. Повлияни от ураганните потоци тестостерон, които се носят с пълна сила от Русия, решихме да се разходим назад във времето и да се срещнем с по-младите варианти на нашите футболни любимци.

И не, за да подсушим мокрите ви фантазии с тези прелестни, изваяни богове, а за да ви покажем че и те не са родени с(ъ)вършени. Върху някои от тях дори не бихме задържали погледа си преди, както сега не можем от се откъснем от тях и да си вдигнем мандибулата. Представяме ви една селекция на най-добрите и най-секси футболисти на нашето съвремие.

Редактор: Марина Делева

Етикети:
Antoine Griezmann, Arjen Robben, Cristiano Ronaldo, David Beckham, Emre Can, Fernando Torres, Kasper Schmeichel, Lionel Messi, Mario Balotelli, Mesut Özil, Neymar Jr, Olivier Giroud, Paul POGBA, Philippe Coutinho, Pierre-Emerick Aubameyang, Rio Ferdinand, Roberto Firmino, Ronaldinho, Sergio Ramos, Yaya Touré, Zinedine Zidane, Zlatan Ibrahimovic, богове, грозни, мондиал 2018, световно пъвенство, секси, футбол, футболисти