Женски хороскоп за юли 2018-Жената Риби-Красива промяна, Жената Водолей-добри възможности

1
115
Добави коментар

Жената Овен

Звездната карта показва големи промени за вас, дами. Слънцето се намира във вашия 4-и дом, който отговаря за дома, връзката с родителите, което ще ви накара да почувствате необходимостта от преосмисляне на вашите приоритети.
Това ще доведе до промени в много сфери на вашия живот. През юли може да обмислите търсенето на нови източници на доходи или смяна на работата. Ако имате задължения към роднини ще трябва да ги довършите. Грижете се за другите, но не забравяйте да се грижите и за себе си.

Жената Телец

През месец юли Слънцето ще бъде във вашия 3 дом на разума, интелигентността и творчеството. То ще окаже силно влияние върху комуникацията с другите, вашето взаимодействие със света. Месецът е обещаващ за нови контакти, ще ви бъде лесно да намерите общ език с вашите сътрудници. Но звездната карта показва да не се ангажирате твърде много с делата на близките си. Не забравяйте за собствения си живот, който изисква много по-голямо внимание. През юли, Телецът по-добре ще се концентрира върху личните си задачи, но също така и върху почивката си.

Жената Близнаци

През юли, дамите родени под знака на зодия Близнаци е важно да бъдат особено търпеливи и предпазливи. Слънцето ще окаже своето благоприятно влияние върху вашия знак, което ще ви даде възможността да се изкачите нагоре в кариерата си. Но за тази цел е важно да се съсредоточите върху делата си и да бъдете по-търпеливи. Пренебрегвайте негативните коментари, клюките, не обръщайте внимание на кавгите, които се случват около вас.

Жената Рак

През юли Слънцето ще бъде във вашия 1 дом, отговарящ за егото, външния вид, изявата. Това ще ви направи още по-чаровни и харизматични. Ще имате повече енергия, нови идеи, въпреки това е добре да се пазите от завистливи хора, които могат да възпрепятстват реализирането на вашите планове. По природа, вие сте импулсивни, но през юли жените Раци ще бъдат по-спокойни, благодарение на своята самоувереност. Заедно с възможността за самореализация, ще имат шанс да намерят партньор в живота. Погрижете се за външността си.

Жената Лъв

Въпреки вашия темперамент, ще усетите необходимостта да оставате по-често насаме със себе си. Лъвиците трябва да помислят дали са избрали правилната посока и как най-добре да управляват своето време в бъдеще. Може би през юли ще искат да променят драматично всичко, например, да намерят нова работа. Астролозите съветват да не взимате импулсивни решения, а когато срещнете трудна ситуация, прибягвайте до помощ от роднини. Техните съвети и подкрепа ще помогнат да се решат проблемите и да се избере правилната стратегия за поведение.

Жената Дева

През новия месец ще бъдете заобиколени от приятели и съмишленици и също лесно ще създавате нови контакти. Слънцето ще се премести във вашия 11-и дом, отговарящ за проектите, отношенията с приятелите, желанията в живота. Очакват ви и пътувания, приключения. Звездната карта показва дамите Деви да не се противопоставят на духовните импулси. За щастие, през този месец ще може да реализирате желанията си.
Възможно е да искате големи промени от следващите 31 дни, но всяка промяна трябва да бъде добре обмислена.

И това е интересно: Месечен хороскоп на Алена за Юли 2018: Близнаци-Юли обещава да нямате грижи с парите, Лъв-Разтърсваща любовна връзка

Жената Везни

Слънцето ще окаже влияние върху вашия зодиакален знак и по-специално върху 10-и дом, отговарящ за брака, делата, щастието, сексуалния живот. През юли ще почувствате прилив на енергия, добри възможности да организирате нещата около себе си. Ако ви позволят да докажете своите лидерски умения, нещата в кариерата ви може да се променят. Въпреки това, работата може да ви погълне изцяло и да забравите да се грижите за себе си, което да доведе до натрупване на умора, конфликти с близки. Обърнете специално внимание на връзката с половинката си.

Жената Скорпион

Жените родени под знака на зодия Скорпион ще бъдат в центъра на вниманието, като юли месец ще им донесе щастие както в работата, така и в личния живот.
Възможни са пътувания свързани с работата, но и такива, на които ще си починете. Дами, този месец ще може да напреднете значително в кариерата си. Ще настъпят известни промени по отношение на вашите приоритети и философия за живота. Не са изключени малки разтърсвания, но определено ще се справите с тях.

Жената Стрелец

Слънцето ще окаже влияние върху вашия 8-и дом на крайностите, рисковете, загубите, нежните представителки на зодиака ще се стремят към крайности във всичко. Това важи както за професионалния, така и за личния им живот. Това разбира се има своите положителни и отрицателни страни. Възможно е да вземете прибързани решения, които няма да ви бъдат от полза, особено в любовта. Но от друга страна могат да възпламенят вече поугасналите чувства на партньора.

Жената Козирог

Месец юли ще бъде за вас противоречив. Слънцето ще окаже влияние върху вашия 7 дом на удоволствието, забавленията, договорите, работата в екип. Така че животът ще ви осигури много възможности да се отпуснете и да се забавлявате добре. От друга страна, през юли може да ви очакват трудности по отношение на комуникацията с другите. Сякаш ще говорите на чужди езици и ще ви бъде трудно да постигнете разбиране дори по тривиални въпроси.

Жената Водолей

Новият месец е подходящ период за самостоятелно развитие. Имате добри възможности да подобрите вашите умения, да започнете да водите здравословен начин на живот. Ако не спортувате, помислете за спортна активност, на която да се отдадете, а също така се поглезете и с шопинг. Ако имате възможност, организирайте си кратка почивка през юли.

Жената Риби

Още от самото начало на месец юли ще усетите силно желание за промяна. Представителките на зодия Риби ще искат да променят всичко и да запълнят живота с нови цветове. Това може да доведе както до малки промени във визията, така и до кардинални промени в работата и мястото на пребиваване. Следвайте вашите емоционални импулси през юли, но не предприемайте импулсивни и рискови действия, разходи.

loading…