Топ 7 на най-интересните торти за рожден ден

1
382
Добави коментар
slavchev
slavchev

Всеки знае, че за рожден ден задължително се подарява торта.

Но колкото по-интересна е тя, толкова повече ще зарадва рожденика, нали? Представяме ви 7 от най-атрактивните торти за рожден ден на всички времена. Вие коя си избирате? И да, със сигурност освен че са красиви, са и много вкуси. Нямаме търпение да ги опитаме.

7 атрактивни торти за рожден ден, с които ще зарадвате близки

Как си представяте идеалната торта за рожден ден? Вкусна и с прекрасен дизайн? Да, това важи и за тези 7, които с радост биха били вкусна изненада за следващия рожден ден, на които ви поканят.

Торта за рожден ден с формата на голяма пъстра палачинка

Обичате ли палачинки? Ако е така, тази торта е точно за вас. Пъстра, лека, с красив външен вид и напомняща за морето, тя  ни изкушава да си гризнем едно малко парченце, след което още едно…. и още едно! Вкусна е, нали! Макар да не е традиционната торта за рожден ден, тя все пак е много подходяща и със сигурност ще зарадва ваш близък.

Торта суши

Предполагали ли сте, че може да подарите суши за рожден ден? Тази оригинална торта ще обере всички овации, особено ако на клечките е написано „Честит рожден ден“ с йероглифи. Супер готина изненада за човек, който е фен на културата, а защо не и на храната.

Торта с формата на пиано

Очарователно е, нали? Изисквано, стилно, сякаш не е за ядене. Да, но е, при това ужасно вкусно.

За феновете на вредната храна – торта бургер

Обичате ли вредна храна? А какво ще кажете за тази интересна торта с формата на бургер? Дали има същия вкус? Едва ли. Но е иновативна и определено ще грабне вниманието на всички присъстващи.

Торта лек автомобил

Тази торта за рожден ден е подходяща за подарък на мъж. Със сигурност много ще  й се зарадва. Вкусна, стилна и толкова интересна – не пропускайте да си я поръчате, като имате възможност да изберете любимия си пълнеж (рафаело, еклеров, ванилов или друг).

Снимка: Торти Колекция.

Торта шевна машина

За любителите на модата или за креативните, тази торта ще е истинска изненада.

Торта Лего

Вълшебният свят на Лего е омагьосал малки и големи. Тази огромна торта е доказателство за това.  Всяко дете ще се влюби в нея, защото част от глазурата е като истински парченца лего. Пъстро, свежо и много интересно – чудесна торта за рождения ден на вашето дете.

 

loading…

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…

Свързани