Днес видях Сузанита в мола и бях потресен – разказ на един мъж!

1
126
Добави коментар
slavchev
slavchev

Днес видях Сузанита в мол „Парадайс“ и бях меко казано потресен. Седях до нея във фууд корнера и успях да видя що за човек представлява.

Беше с две приятелки и момче, които я прегръщаше. Мнението ми и видяното от мен е следното:

Сузанита не е голяма звезда, за каквато се мисли. За 30 минути в мола не я заговори нито един фен – нито поиска снимка от нея, нито взе автограф. Това ако беше Гери-Никол, или Криско, или Тита или щеше да има опашка от фенове.

Момчето с нея, който й е гадже или любовник е посредствена батка, тип биче, с татус „Свобода или смърт“. Ясно ви е за какво става дума. Видът на Сузанита няма да коментирам – снимките в списанията са връх- лош, но изключително силно наклепан грим, а поведението й арогантно.

Обясняваше на приятелките си как софиянките нямали два лева в джоба, обаче като дойдели в Парадайс мол и свивали джуките и се правели на голямата работа.

Типично комплексарско поведение на провинциалистка. След като изяде сандвича си, заедно с приятелите си оставиха подноса с останките и опаковките на масата. Чудесно ВИП поведение, няма що.

Признавам, че до днес Сузанита ми беше симпатична.

Мислех, че е смело момиче, което търси път към реализацията си с провокация, но днес се уверих лично с очите си, че тя е просто обикновено и много елементарно, злобно и завистливо момиче, с провинциален характер.

И нищо повече!

loading…

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…

Свързани