Тя каза, че бебето ми е хубаво и направи живота ми АД! 35 години по-късно все още не мога да преживея болката!

3
180
Добави коментар
slavchev
slavchev

52-годишната Уилямс от Вашингтон вече 35 години, не знае какво се е случило с дъщеря й, която е открадната, когато била само на три месеца.

В шокираща изповед, Елинор разказва на американските медии за драмата, която е преживяла, когато е била на 18 години. През фаталния декември 1983, тя отива от Вирджиния до Канзас с тримесечната си дъщеря Ейприл, без да осъзнава, че животът ѝ ще се промени напълно. Еленър влиза в автобуса, за да пътува до Вашингтон, където трябваше да хване друг автобус за Канзас

Докато чака другият автобус, да стигне до автогарата във Вашингтон, към Елинор се присъединява млада жена с много приятна визия и я заговаря.

Тя веднага поглежда бебето и с „искрена усмивка“ каза, че малата Ейприл е сладка и продължава да дава комплименти. В един момент тя моли Елинор да ѝ даде за малко бебето, което неопитната майка направи без колебание. Младата жена седи до Елинор, вдига бебето и казва, че вероятно ще трябва да смени пелената на бебето.

Жената предлага на Елинор, тя да смени пелените, защото вижда, че майката е изтощена. Тя се обръща, за да вземе пелена, а когато поглежда обратно, жената вече е изчезнала с детето.

„Сега, 35 години по-късно, все още се чудя как бих могла да бъда толкова глупава и как позволих това“, казва злочестата Елинор, която още мисли за фаталната си сутрин.

След това Елинор ражда други деца, но болката за първото дете не спира.

„Няколко пъти исках да се самоубия, но не го направих заради децата“, казва Уилямс за „Вашингтон пост“.

Полицията търси дълго време бебето, но похитителят никога не е открит. Всичко, което имаше, беше фото робот. Елинор дори няма снимка на бебето си, но само описва в полицията как изглежда. Въпреки това, толкова много години по-късно, майката не губи надежда, че все още ще намери дъщеря си.

– Въпреки че това престъпление се случи преди няколко десетилетия, решихме да разследваме отново и този път можем отново да пуснем фото-робота, може би ще има някаква следа, казват от полицията във Вашингтон.

Предполага се, че днес откраднатата Ейприл Уилямс изглежда така:

loading…

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…

Свързани