Les Belles de Nina #ЖИВОТЪТ НА ПРИНЦЕСИТЕ

1
172
Добави коментар
svetla58
svetla58

BELLA — 2018

ЗАБРАВЕТЕ ЗА ВСИЧКО, КОЕТО ЗНАЕТЕ ИЛИ СТЕ ЧУЛИ ЗА ФЕИТЕ…

#ЖИВОТЪТ НА ПРИНЦЕСИТЕ

Всяко момиче има своята вътрешна, модерна принцеса.
Ето защо, всички те се обединяват в социалните мрежи – Les Belles de Nina, с думите: #Животът на принцесите. Готови, сплотени… Блясък!

След Nina и Luna сагата на Les Belles de Nina се разтърсва от новата поява на влиятелна и изискана принцеса. Нейното име? Bella.

Забрави за старите приказки, които познаваш и доказалите се героини! Чрез разтърсването на съществуващите модели, модерните принцеси като Bella съживяват света. При тях няма диктатори, няма протокол, няма конвенции. Кецовете са заменили високите токчета, докато колелетата са новите карети на момичетата, когато те са в движение. И приятелите им са тагнати директно в социалните мрежи… #bff

Les Belles de Nina са банда от ултрасвързани принцеси, представяни перфектно от моделите, които ги въплъщават: Nina е Естела Боерсма, Luna е Соня Бен Амар и Bella е Барбара Палвин, три момичета, които са истинска част от съвременния свят, и трите, с милиони последователи.

Колкото повече принцеси има, толкова повече е забавата. И то точно сега, ако нямате нищо против!

ИМАЛО ТРИ ВРЕМЕНА…

Bella живее до нейните две палави и съблазнителни приятелки, смели и истински, майстори в изкуството на провокацията. Невъзможно е да се противопоставим на такава непредсказуема красота, чийто аромат я отразява: женствена и разглезена, изпълнена с лекота.

Уловени в съзнанието й, Nina и Luna ще бъдат променени завинаги. Но те никога няма да забравят собствените си особености. Какво представлява Nina? Весел романтизъм, съставен от парфюмериста Оливие Кресп, символизиращ се от аромата на поетично смесване от калабрийски лимон, кайпириня лайм, фина гардения, карамелизирана ябълка, кедрово дърво и бял мускус. И Luna? Енигматична чувственост, изразена от непреходния карамелизиран аромат, подплатен от розови плодове, с подписа на Мари Саламан и Кристоф Рейно.

Bella, Nina и Luna сега ще формират трио от ултрамодерни принцеси, водени от идеята, че те са по-силни заедно. Те потвърждават, че слушат само собствените си желания и трансформират света, сякаш чрез магия.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНИ ПРИНЦЕСИ

Барбара Палвин, Естела Боерсма, Соня Бен Амар… тези три момичета днес се превръщат в новите Belles de Nina. Те вдъхновяват цялото поколение навсякъде по света. Всяка от тях, чрез техните постове, разкрива една изключителна личност, която резонира с ролята, която са приели.

В ролята на Bella… Барбара Палвин

Омагьосваща и магнетична, Bella съблазнява с лекота. С онзи намек за неустоима смелост и закачливост, която я прави толкова спонтанна. Това е характер, който е създаден специално за Барбара Палвин.

Модел от Унгария, с вид “Лолита”, тя се е превърнала в икона на списанията и модния подиум през последните няколко години, както и звезда на социалните мрежи с близо 8 милиона последователи в Instagram, тя е един от най-гледаните модели на планетата.

В ролята на Nina… Естела Боерсма

Nina е примамлива, романтична принцеса. Както леко наивна, така и чувствителна и сияйна, нейното уникално въображение постоянно я привлича някъде другаде.

Не е случайно, че в момента Nina е представена от Естел Боерма. Когато не е на модния подиум или на снимки в студиото, този холандски модел изживява своята вечна страст към рисуването, с което тя изпъква. Принцеса? Да. Но и художник, също.

В ролята на Luna… Соня Бен Амар

Закачлива и чувствена, Луна е героиня, която безспорно знае как да запази мистерията. Този загадъчен аспект споделя и Соня Бен Амар, моделът, който днес й придава своя имидж.

Нейният отличителен знак: уникална, почти митична красота и многостранна личност. Защото освен, че тя притежава ослепителна кариера като модел, тази бляскава френско-тунизийска дама, също така, е актриса и музикант. Силният дух на принцеса налага своя собствен ритъм.

МАГИЧНАТА ФОРМУЛА: РЕВЕН И ЖЕЛЕ ОТ РОЗИ

Bella, или как да разпръсквате магия над света, загатвайки с лека закачка.

Енергизиращият кисело-флорален аромат е създаден от парфюмериста Соня Констант. Секси аромат, напомнящ ни за удоволствие, но с утвърден характер.

Фасета на удоволствие? Aкорд на леко кисел вкус и ревен.
Пристрастяването към аромата е благодарение на съставката ревен, чийто фин плодов, леко горчив сладък аромат, веднага събужда апетита в устата. Този акорд става още по-неустоим със свежата кора от мандарина, както и с ванилия, която добавя цялата нежност към акорда, като същевременно извисява своята апетитна страна.
Съчетание от наслада на спонтанност и одухотворение.

Флорална фасета? Акорд на желе от рози.
Цялото богатство на розите се развива в съчетнието на турско розово масло и роза абсолю. Докато едната съставка разпръсква свежия аромат на младите венчелистчета, другия излъчва по-топли и богати нотки от сърцето на цветето. На заден план, фрезията придава на цветния акорд със своя блясък и кристална свежест, израз на чисто съвременен романтизъм. Що се отнася до меките и успокояващи бели мускусни нотки, те създават усещането за кашмир, носен върху гола кожа.
Излъчване на чувственост и женственост.

ФЛАКОН ТАЛИСМАН

Като знак за признание към Les Belles de Nina, този известен флакон – ябълка, се превърна в символ. Необходимо ли е да припомняме, че ябълката символизира забранения плод, който предизвиква изкушение, страст и наслада от извършването на греха?

Този път емблематичният флакон е приел зелен тон, отразяващ свежата, жива личност на Bella. И каква изненада! За първи път насекомо се приземи на листата: калинка в дълбоко, очарователно синьо.

РАЗЛИЧНАТА ПРИКАЗКА

Добре дошли в новата приказка.

Режисьорът Еугенион Рекуенко е създателят на новия филм за Les Belles de Nina. Това е съвременна приказка, чиято музика, съставена от Бруно Кулайс, възприема оригиналната тема на сагата, променена от Кели Оуенс. Това е единственият правилен начин да подчертаем, как Bella промени тази история, след като се появи в нея за първи път.

Тук няма очарователен принц или зло заклинание. Но все още има магията на ултрамодерните принцеси, които могат да накарат света да се върти, точно както те искат. В един омагьосан, напълно бял свят, Nina и Luna живеят спокойно в своето приятелство заедно с техните тотемни животни – бухал, символизиращ мъдростта и ясновидството за Nina и вълк, емблема на решителността на Luna. Но тук идва и Bella, загадъчна и тревожна. Тогава нейното животно-тотем, се появява: кошута, непредвидимо същество, почти невъзможно да се опитоми.

Разтърсени от Bella, подбудени от своята дързост, Nina и Luna мигновено претърпяват метаморфоза. Те се осмеляват, те се противопоставят, но и да поемат рискове.

ЕПИЛОГ

И те заживели щастливо… и имали много парфюми.

 

 

Етикети:
#bff, #Животът на принцесите, Barbara Palvin, Estella Boersma, Les Belles de Nina, Sonia Ben Ammar, Барбара Павлин, Естела Боерсма, Еугенион Рекуенко, Соня Бен Амар, Соня Констант, ФЛАКОН ТАЛИСМАН