Когато пътуването се превърне в игра за децата

2
249
Добави коментар

Air France винаги отделя особено внимание на комфорта на семействата, които пътуват и прави всичко възможно, за да осигури забавно преживяване за децата. Със своите 1 400 000 малки пътници на полетите си всяка година, включително 300 000 пътуващи сами, но специално придружени, Air France непрекъснато прави нововъведения с една единствена цел: да направи полета развлекателен и забавен!

На борда е по-забавно, отколкото у дома!

– Програми за медитация за млади и стари

„Mind“ е програма за медитация, предназначена да помогне на децата и родителите да се отпуснат на борда и да ги запознаят с предимствата на концентрацията и спокойствието. Общо дванадесет програми за медитация са достъпни на 4 езика: шест са за деца на възраст над четири години от най-продаваната книга на Елине Снел „Седиш все още като жабче“ и шест за възрастни.

6 програми за медитация за деца на възраст над четири години

– Магьосник на борда

На полетите на дълги разстояния, децата могат да се научат как да извършват магически трикове. Стюард на Air France, който също е и магьосник, е създал уроци като част от програмата за развлечение. Всички трикове се правят с предмети, които децата могат да намерят в своя комплект игри, получен на борда. Те ще могат да впечатлят родителите си, без да напускат своето място … Магия!

– Нови комплекти за игра на полетите на дълги разстояния

За децата на възраст от 3 до 8 години се предлагат два нови комплекта за игра. В допълнение към книжката и моливите за оцветяване, младите пътници също ще намерят магнитна рамка за снимки, антистресова топка и малки колекционерски животни.

С изтеглянето на приложението „Air France Kids“ преди заминаването, родителите могат да имат 3D рисунка за спомен.

– Рисунка за спомен

Сред многото играчки и игри в предложените комплекти, децата ще намерят картичка за оцветяване. От едната страна има самолет, който лети и пейзаж за оцветяване, а от другата – линк за изтегляне на оригиналното приложение за деца. С изтеглянето на приложението „Air France Kids“ * преди пътуването, на таблет или смартфон, децата могат да имат за спомен снимка на своите цветни триизмерни самолети!

За децата пътуващи сами

След като пристигнат на летището, децата пътуващи без придружител, се посрещат от агентите на Air France, които са отговорни за тях до пристигането им в крайната дестинация. По време на полета, малчуганите получават дори и повече внимание от страна на екипажа и имат достъп до същите услуги както всички останали деца на борда.

С услугата Kids Solo, персоналът на Air France придружава децата и гарантира безопасността им през цялото пътуване

– Проследяване на пътуването на децата в реално време и снимка, за да докажат, че са пристигнали!

За да се осигури спокойствието на родителите и да улеснят пътуването на децата, Air France разработи специална услуга на своето приложение „Air France“. На своя таблет или смартфон родителите могат да резервират билети за малките пътници, да получават достъп и да променят резервациите, както и да проследят пътуването на детето си в реално време – от регистрацията на летището, качването на борда, излитането до кацането. Тази информация може да бъде споделена и с лицето, което очаква детето в крайната дестинация и което може да изпрати снимка чрез приложението, когато детето пристигне.

– Нова специална зона за връзки

На летище Париж-Шарл де Гол, терминал 2EL –  ново и забавно място, компанията посреща всички деца, които пътуват сами със свързващ полет от повече от два часа и половина. Под надзора на агентите на Air France, те прекарват времето си при най-добрите условия в няколко различни зони: зона за почивка след полет на дълги разстояния, игрална зала за 5-9-годишни деца, фоайе с библиотека , зони за игра на тийнейджъри с терминали Sony PS4, маса за игри със сензорен екран, джаги и разбира се безплатен Wi-Fi.

А за бебетата?

– Нов комплект за комфорт за бебета

На всички полети на дълги разстояния, в пътнически класи La Première, Business и Premium Economy, за семействата пътуващи с малки бебета е на разположение нов практичен комплект. Той съдържа бисквитка, пухкава играчка, лъжичка, пелена, както и кърпички и крем за овлажняване Nivea Baby.

– Без сълзи за мъниците

Загубата на плюшената играчка е недопустима. Air France знае това и предлага карта My Teddy, която е на разположение при регистрация. Прикрепена към плюшената играчка с гумена лента, тя съдържа данните за контакт на младия пътешественик и номера на полета. Ако плюшчо се загуби или е забравен на летището, лесно ще се събере с младия си собственик.

– За вкуса на най-малките

Air France предлага специално меню за всички бебета от 6 до 24 месеца, което се състои от малко бурканче с вкусна храна, бурканче с десерт, мляко и бисквитки, но трябва да бъде поръчано от родителите най-късно 24 часа преди заминаването.