Разбиха нарколаборатория за синтетична дрога в Сливенско

1
203
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Разбиха лаборатория за синтетична дрога в сливенското село Камен. Двама мъже на 24 и 33 години са задържани, в момент на производство на наркотици, предават от пресцентъра на МВР. Трети е задържан в Сливен. Иззети са 25 грама метамфетамин, прекурсори, вещества и предмети, необходими за производството на дрога.

Операцията е проведена на 4 юли. След обиска на лабораторията е последвало и претърсване и на жилище в квартал “Даме Груев” в Сливен. На място е задържан 29-годишен криминално проявен жител на областния град. От апартамента полицаи иззели  пликче с около 2 грама метамфетамин, прекурсори, материали и приспособления за производство на синтетична дрога, както и мобилни телефони.

За случая е уведомена Окръжна прокуратура – Сливен, работата продължава в рамките на образуваното досъдебно производство. След изтичане на 24-часовата полицейска мярка за задържане, с прокурорско постановление на арестуваните в село Камен двама мъже са наложени мерки за неотклонение до 72 часа. Предстои да бъде внесено искане за постоянното им задържане.