Спечелете оригинални награди от филма „Мисията невъзможна: Разпад“

2
364
Добави коментар

Наградите са само и единствено 30 бр. двойни билета за филма „Мисията невъзможна: Разпад“ и 30 бр. оригинални награди от филма „Мисията невъзможна: Разпад“, които са само и единствено:

– 10 бр. оригинални поставки за телефон от филма „Мисията невъзможна: Разпад“;

– 10 бр. оригинални термоса от филма „Мисията невъзможна: Разпад“

– 10 бр. оригинални безжични слушалки от филма „Мисията невъзможна: Разпад“; Наградите се раздават в комплект: 1 двоен билет с 1 бр. оригинална предметна награда от филма „Мисията невъзможна: Разпад“

Всеки Участник има право и възможност да използва една и съща регистрация в рамките на дадена сесия на Играта и да дава по един отговор на всеки въпрос чрез своята регистрация.

Участието в Играта се осъществява с отбелязването на отговор в анкета, състояща се от 4 (четири) въпроса, с по един възможен отговор от 3 (три) зададени, на интернет страницата www.kino.nova.bg/film. С регистрацията и посочването на отговор в анкетата се приема, че конкретния Участник е приел безусловно настоящите Правила, задължава се да ги спазва и доброволно предоставя на Организатора на Играта личните си данни за обработване за целите на Играта.