Лятна почивка 2018 в Поморие – Семеен хотел Родос Хаус – Поморие

1
151
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Семеен хотел „Родос Хаус“ отвори врати за своите гости през 2007 г. и от тогава целогодишно посрещаме нашите посетители с уважение и грижи за техния незабравим престой. Намираме се на лесно място улицата срещу Автогарата и таксиметровата станция в новата част на около 300 м. от топлия Южен плаж. В близост до автобусните спирки за КК Слънчев Бряг и старата градска част. Международното летище в кв. Сарафово е на 8 км. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, хладилник, кабелна телевизия, безжичен интернет, тераса и климатик.
Стаите са обзаведени стилно и уютно за вашият комфорт. Насладете се на една спокойна лятна ваканция и топло море което предлага Поморие.

​ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 38 лв.
Важи за настаняване от 01 юли до 31 август
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка в двойна стая, при двойно настаняване
Една закуска
Една вечеря
Интернет и телевизия
Климатик
Курортна такса

​ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 32 лв.
Важи за настаняване от 01 до 30 септември
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек и включва:

Една нощувка в двойна стая, при двойно настаняване
Една закуска
Една вечеря
Интернет и телевизия
Климатик
Курортна такса

 

На партерният етаж разполагаме със собствено заведение за хранене – Бистро с капацитет от 28 места + 15 на открито за летния сезон. Всеки ден всеотдайният и любезен персонал се грижи за доброто обслужване на приемливи цени в приятна атмосфера. Ежедневно се приготвя разнообразно обедно меню както и подбрани специалитети от Българската национална кухня. За любителите на вино предлагаме подбрана селекция на вина от известната Поморийска изба, както и ракийте на Винпром Поморие.

Организират се семейни тържества, рождени дни, юбилеи и фирмени празници с отстъпка от цената. Заповядайте!
Удобства

Климатик
Телевизор в стаите
Кабелна телевизия
Интернет
Тераса
Коли под наем

Град Поморие е може би един от най древните градове на територията на България. Разположен е на малък скалист полуостров по средата на пътя между Бургас и КК Слънчев Бряг. Създаден е под името Анхиало през V в. пр. н. е. като Гръцка колония на Созопол.

Плажовете на Поморие са подходящи за къпане, а пясъкът е фин и черен. Поморие се обособява също като притегателен център за целогодишен балнеологичен, спа туризъм.