EA7 Пролет/Лято 2018

1
189
Добави коментар
bodytedy
bodytedy

С голямо разнообразие от стилове, колекцията EA7 на Emporio Armani за сезон пролет/ лято 2018 включва спортни дрехи и аксесоари, отличаващи се с иновативен подход към подбора на материали, дизайн и изпъкващи детайли.

Използването на най-модерните технологии в съчетание с типичния стил „Армани” са силните страни на колекцията, предлагаща спортно облекло, предназначено да осигури максимален комфорт и да отговаря на най-високите изисквания при материите, а именно да са дишащи и водоустойчиви по време на тренировка.

 

Сред различните категории на колекцията, EA7 предлага и по-технологична линия от най-високо качество, благодарение на технологии, осигуряващи оптимална функционалност на дрехите. Vigor7 е стриктно проектирана за спорт и всякакви интензивни дейности, а начинът, по който е ушита спомага за прецизното подчертаване на мускулите и осигурява повече свобода на движение и по-добро физическо представяне.

Разбира се, освен да е практичен, един екип трябва да носи и удоволствие и затова за пролет/лято 2018 най-техничната част от тренировката има смела и цветна палитра. Сивото и черното в колекцията контрастира с флуоресцентни детайли в комбинация с жълто и тюркоазено. Геометричните принтове за мъжете и флоралните мотиви за дамите придават характер и пъстрота на колекцията.

 

Лятната колекция на ЕА7 обхваща и други сезонни, спортни дисциплини с които марката винаги е била тясно свързана: Морски свят и Тенис. Към тях са включени бански костюми с шарени и тропически принтове и специализирано облекло за ветроходство, отличаващо се с райета и въжени мотиви.

Цветовата палитра за тенис тази година е класическа, с традиционна комбинация от бяло, зелено, синьо и черно за мъже, а бяло и синьо с оранжево за дамите.

 

Вдъхновението, черпено от света на модата е наистина видимо и слага EA7 в челните позиции що се отнася до стил и качество на материалите. Това най-добре си личи при новата колекция удобни, цветни и модерни кецове, с които лесно можеш да завладееш както града, както и игрището.