Хороскоп за днес – 9 юли :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
185
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 9 юли 2018 г.:

Овен

Вероятни са конфликти на работното място. Всеки е тръгнал с намерението да доминира и печели предимства, да се налага в ситуацията и да търси ползата от всяко свое действие и инициатива. Може да влезете в перазход на сили и енергия и да развалите отношения градени с години. Имайте малко търпение, в утрешния ден всичко ще тръгне по правилата, ще изисква много по-малко енергия и пари за реализацията си. Прекъснете вредни връзки и потърсете капацитет за съвет. Въздържайте се от активни действия.

Телец

Днес властва грубият материализъм. Не правите компромиси и разбира се не очаквайте да ви направят такива. Всеки е зает да прокарва собствените си амбиции и идеи и не е склонен да отстъпва. Конфликтите са неизбежни, даже може да се стигне и до съд в дадени отношения, които не намират разрешението си. Добре е да отложите за утре старта на новите си бизнес проекти и творчески дейности. Денят е неблагоприятен за провеждане на събрания. Никой никого няма да слуша, а ще се опиянява от собствените си думи.

Близнаци

Желателна е среща със специалисти в областа, в която се нуждаете от квалифициран съвет или услуга. Не се опитвайте да решавате еднолично проекти, за които нямате нужната компетентност. Ако от дейноста ви зависят много хора и цялото ви семейство, не рискувайте излишно и не се мъчете да изпъкнете. И сънищата ви от тази сутрин показват колко е голяма гордоста, самочувствието или високомерието ви. Сега е момента да се прекратят вредни контакти и да се осъществят връзки с наистина ценни и доверени хора.

Рак

Ден, в който се действа неорганизирано, хората се блъскат и влизат в разправии, работата трудно се върши и всеки се сърди на другия. Ще влезете в преразход на сили, енергя и пари. Нищо не бива да се прави на всяка цена и без нужната консултация със специалисти в съответната област. Това, което направите на своя глава, без да сте го съгласували с колеги, шефове и близки хора ще донесе проблеми и непредвидени разходи или направо ще зацикли. Отложеното за утре ще тръгне по вода и ще се уреди много по-бързо от очакваното.

Лъв

Ден на неочаквани препятствия и стоварени на чужд гръб отговорности. И най-добрите ви планове може да се объркат. Ще попаднете във власта на недобросъвестни служители и чиновници. Нищо няма да се свърши като хората, а ще глътне цялото ви свободно или служебно време. За всичко ще се плаща с голяма лихва. В този ден властва грубият материализъм, който ни извива ръцете по един или друг начин. Изчакайте както в онази приказка да отмине черната река и в утрешния ден за вас ще потече златната река от възможности.

Дева

За родените в третата декада ще има повече възможности и предимства. Направените услуги на за късали хора или такива в нужда ще ви помогнат да спечелите или да си осигурите по-добра работа в бъдеще. Девата е тесен специалист, а днес на много нива ще има нужда от квалифицирани услуги. Може да спечелите важни клиенти. Конкуренцията в момента е убийствена. Бъдете максимално любезни и възприемчиви към нуждите на тези, от които ще получите подкрепа, приходи и спонсорство в бъдеще. Не се разсейвайте, а действайте.

Везни

Ден на напразно суетене, на решения които за часове губят смисъла си или някой друг решава да ги пормени вместо вас. Ще влезете в разправии, ще си разменяте взаимни обиди и забележки, които ще вледеняват отношенията, но ще разгорещяват спорове и конфликти. Стойте настрана от враждуващите лагери. Точно днес не избирайте на чия страна да застанете, особено ако не одобрявате действията и на едните и на другите. Нужна е трезва и обективна оценка на реалностите. Потърсете квалифициран съвет.

Скорпион

Увеличете самоконтрола, не позволявайте да ви въвличат в разправии и интриги. Родените в третата декада може да се скарат и разделят с хора, които са важни за бъдещето им. Не давайте ухо на клюката и сами не създавайте конфликти. Днес губим много енергия в разправии, в излишно доказване кой е крив и кой е прав вместо да се подкрепим взаимно в изгодните за всички начинания. Нищо важно и отговорно да не се предприема, за да не обслужва чужди интереси. И за лечения потърсете съвет от специалист.

Стрелец

Неблагоприятен ден за работа в екип. Насрочете само срещи на четири очи. Колективните инициативи ще зациклят, ще се загуби връзката, а някой може да загуби и влиянието си над персонала, над колеги и служители. За най-малкото нещо ще възникват спорове. Каквото свършите в първите часове на работното време ще ви донесе ползи, а отложеното за след това ще работи за чужди интереси. Сега е момента да заминете в командировка и да преговаряте с чуждестранни фирми. До вечерта пътя ви се ограничава.

Козирог

Навсякъде днес е голяма говорилня. Хората се суетят неориентирано и често влизат в разправии. И на работното ви място действията са несъгласувани. Много неща ще се повтарят и преправят. Очертават се конфликти, които трети страни ще се опитват да подклаждат. Не е нужно на никого да давате обяснения. Родените в третата декада ще постигнат повече и може да разчитат на подкрепа. Проблемите идват и от противопоставянето между служебните и семейни отношения. Не закъснявайте тази вечер.

Водолей

Днес маските падат, вижда се истинското лице на проблема, на връзката и отношенията ви с партньори. Ще разберете и на кого може да разчитате в труден момент. Ден на болезнени истини. Може да ви атакуват колеги стремящи се да заемат мястото ви. Нищо няма значение освен битката за материалното. Ще видите как идеалите са забравени, а зад любовните слова прозира желанието за използване в една или в друга посока. В утрешния ден ще се решите на промяна, която отавна назрява и вече не може да се спре.

Риби

Действайте като риба, затворете си устата, не коментирайте с никого намеренията и действията си. Без много шум и парадиране уредете работата, която не търпи отлагане. Не участвайте в конфликти, стойте далече от потенциално агресивни хора и от действията на тълпата. Днес всеки мисли за себе си, за парите си и за личното си обезпечение. Не търсете услуги, за да не се наложи вие да правите такива. Потърсете учителите си за съвет и хората, на които вярвате. Не се хвалете с печалбите си.