Обзавеждане на баня с колекция XSquare на Duravit

2
189
Добави коментар

Duravit е немска компания с 200 годишна история. Фирмата е водещ производител в света на санитарен фаянс – мебели за баня, аксесоари, тоалетни, кухненски мивки. Дизайнери като Филип Старк, Кристиян Вернер, Андреас Стъплер налагат марката Duravit по земното кълбо.

Обзавеждане на баня XSquare Design by Kurt Merki Jr.

Колекцията XSquare на Duravit е отражение на съвременната елегантност и изтънченост. XSquare комбинира различни материали, за да произведе нещо съвсем ново. Дървените облицовки на шкафовете и плотовете контрастират с впечатляващите хромирани профили, които участват в цялата колекция и й придават вълнуващ стил и висок клас.

Отличителни черти на колекцията XSquare Знаков детайл на цялата колекция – хромирани профили Многообразие от комбинации 28 различни мебели за баня Подобрена организация на вътрешността на огледалните шкафове: допълнителни кутии за съхранение, магнитна лента за аксесоари Огледално осветление с  мемори ефект

Сложна симбиоза Областта за измиване XSquare предлага впечатляващ набор от опции. Независимо дали е на пода или на стената, хромираният профил е хармонизиран перфектно с всички модели, за да придаде завършеност. Елегантните конзоли са или в тон в тон, или като истинска дървена конзола в контрастиращ цвят на орех.

Луксозен интериорен дизайн за безкрайни конфигурации XSquare предлага различни комбинационни опции. Линията напълно се интегрира с керамичните серии DuraSquare, Vero Air, ME от Starck и P3 Comforts. И двете конзолни мивки и мебелите XSquare са на разположение в пет размера, както и в стенни и подови варианти.

Разнообразие от мивки и шкафове към тях Универсалните умивалници се предлагат в пет различни размера (31 1/2 „-63“), в зависимост от керамиката, включително и двойни.  Налични са в седем различни ширини в зависимост от серията. Двойните чекмеджета могат да бъдат снабдени с висококачествени разделители в цвят явор и орех.

Разнообразие от цветове Всеки от 28-те мебели има уникален завършек, комбиниран с удивителния хром профил, подчертаващ изтънчената форма на серията XSquare. Три нови, мебелни облицовки – Matt Light Blue, Matt Concrete Grey и Satin-Matt Aubergine завършват широкия цветови диапазон.

Индивидуални цветови комбинации XSquare отваря съвсем нови цветови възможности чрез комбинацията на лакирана повърхност, хромиран профил и конзолния панел. Възможни са двуцветни и дори трицветни комбинации.

Технология „push to open“ Фронталните части на мебелите за баня от серията XSquare  са без дръжки. Използвана е технология „натисни за отваряне“. Така се подчертава елегантната и привлекателна цялостна визия.

XSquare подхожда дори на най-малките бани По-малките бани също се могат да бъдат обзаведени в неповторимия дизайн XSquare. Независимо дали е избран монтаж на стена или на пода, XSquare предлага компактни решения за малки бани.

Високи шкафове за баня Високите шкафове XSquare  за баня се предлагат за подов монтаж или за монтаж на стена. Проектирани са така, че да осигуряват достатъчно място за съхранение. Налични са различни размери, разнообразие на повърхности, безгранични комбинации.

Огледала с memory ефект Поразителният хромиран профил се отразява и от двете страни на огледалото XSquare. Осветяването може да се избере с помощта на новия безконтактен контролен панел. Идеалното осветяване се осигурява от поне 300 лукса. Постепенното регулиране на цвета на светлината позволява различни настройки на светлината – от топлата светлина на свещи до хладна на светлината, особено подходяща за нанасяне на грим – всичко може да бъде избрано чрез функцията за памет.

Към продуктите то серията