Мистичната карта ще покаже дали вашето желание ще се сбъдне

2
147
Добави коментар

Харесва ми да правя тестове, да правя таро-прогнози. Имам позната, която гледа на карти таро, но не винаги имам време да отида при нея.

Затова използвам това гадание. Всичко е толкова ясно, колкото ми е необходимо. Аз вече започнах да действам, очаквам развоя на събитията. Много хора искат тяхното желание да бъде изпълнено. Много от тях се обръщат към Висшите сили, за да им помогнат бързо да постигнат целта. Таро картите могат да ви разкрият цялата истина. Колко скоро желанието ви ще се реализира и дали да се надявате.

На първо място, струва си да се обърне внимание на съвета на картите. Те предсказват бъдещето въз основа на текущите събития. И това означава, че те могатда се променят. След като получите положителен отговор, не трябва да се отпускате, защото това може да промени коренно ситуацията. Човек просто спира да се бори и да се движи към реализацията на това, което е планирал, вярвайки, че всичко ще бъде решено само по себе си.

Картите таро показват вероятността и какви са шансовете за постигане на желаното. Във всеки случай инициативата на човека е необходима. А също така търпението и способността да чакате. Таро много рядко правят погрешна прогноза. А най-често тарологът може да прочете неправилно основното послание на картите.

При избора на карти винаги трябва да разчитате на вътрешни чувства и впечатления. Така че просто погледнете трите карти и изберете една. Узнайте отговора на въпроса си!

Карта номер 1: Умереност

Тази карта на първо място символизира тишината и хармонията. Тя показва, че вашето желание ще бъде изпълнено, но това ще отнеме известно време. Че всички обстоятелства са се подредили по най-благоприятния начин за вас.

Тя също така казва, че трябва да намерите душевен покой и спокойно да изчакате желанието ви да се осъществи.

Карта номер 2: Звезда

Тази карта показва, че Висшите сили често се намесват в живота ви. А това означава, че това, което сте планирали, със сигурност ще се сбъдне. Тази карта вдъхва надежда и се смята за една от най-влиятелните в колодата.

Карта номер 3: Слънце

Най-положителната карта в колодата, която показва, че желанието ви ще се изпълни непременно. А вероятно дори по-бързо, отколкото сте очаквали. Тази карта също така символизира положителни промени и перспективи в бъдеще.

loading…