Мониторът Philips Momentum: перфектният съюзник за вашата гейминг конзола

2
165
Добави коментар
Hitechride
Hitechride

Мониторът Philips Momentum: перфектният съюзник за вашата гейминг конзола

Jul 5, 2018

SSlavcheva

Постигането на истински поглъщащо геймърско изживяване е трудна задача. Играещите на конзоли и PC имат своите различия, но ще се съгласят, че играта трябва да бъде забавна и приятна. Понякога телевизорите и PC-тата имат своите недостатъци, които могат да превърнат радостта в неудовлетвореност.

При компютрите се налага потребителите постоянно да ъпгрейдват компонентите и да инвестират в скъпи графични карти, за да поддържат темпото на напредване на технологиите, докато мониторите са с ограничен размер и налагат геймърите да стоят на около метър дистанция. Телевизорите също не са отговор на проблема. Те не са проектирани за игра и изостават по отношение на графичните възможности като скоростта на обработка и резолюциите, изисквани от съвременните игри. Няма ли по-добра алтернатива? Ако искате най-добрата комбинация, отговорът е „да, вече има“!

Високо качество на картината, възможно най-ниска латентност и поглъщащо забавление плюс удобство за потребителя са само някои от подобренията в игрите, които можете да получите, само ако използвате монитор. Тези възможности могат да бъдат открити в новата линия от монитори Philips, разработени специално за конзолни игри.

Най-потапящо преживяване предлага моделът Philips 436M6VBPAB от линията Momentum, който е революционен монитор, проектиран за домашно забавление за съвременните играчи на конзоли.

Неговият награждаван дизайн и върхови технологии позволяват да се елиминират недостатъците на PC-тата чрез премахването на нуждата от скъпи ъпгрейди и използването на малки монитори. Той отстранява и недостатъците на телевизора като осигурява безупречно качество на картината и възможност за работа с високи честоти на опресняване и динамична графика за изключително плавна игра. В резултат геймърите могат да спрат да се притесняват за технологичните бъгове и ограничения и напълно да се потопят в геймърското преживяване.

С плеяда от специални функции, които позволява на потребителите да се отпуснат и да се насладят на момента, Philips 436M6VBPAB предлага на конзолните геймъри ясно превъзходство пред телевизорите.

Радващи окото графики

Върховото качество на картината незабавно отличава Philips 436M6VBPAB. Спиращата дъха CrystalClear 4K (3840×2160) UHD резолюция осигурява почти хирургическа прецизност върху обширния 43-инчов MVA панел. Ultra-Wide color технологията предлага цветови спектър, който предлага по-натурални зелени, по-живи червени и по-дълбоки сини тонове, допълнително подобрени от технологията Quantum Dot – иновативна полупроводникова разработка, която обикновено се използва в ограничен сегмент от телевизори от висок клас. Но това не е всичко: 436M6VBPAB е първият дисплей в света, който отговаря на новия стандарт VESA DisplayHDR™ 1000 и това гарантира по-реални, живи и трептящи изображения с отлична яркост, дълбочина и нюанси. С последното поколение конзоли, което предлага 4K резолюция и HDR (High Dynamic Range) в определени заглавия 436M6VBRAB е точният съюзник, от който се нуждаят геймърите.

Екшън без прекъсване

Независимо от притегателния си външен вид, Philips 436M6VBRAB не впечатлява само отвън. Той е истински геймърски монитор и идва с богат набор от функции, които дават на играчите технологично превъзходство. Adaptive Sync, високопроизводителна технология за синхронизация с видеокартата, напасва честотата на опресняване на рендваното изображение с честотата на опресняване на дисплея, за да елиминира накъсването и насичането, причинени от разминати кадри. Същевременно, малкото входно закъснение на сигнала намалява времето „от устройството до дисплея“ за постигане на бърза визуална обратна връзка и безпроблемна динамика на картината при игра. Ексклузивната за Philips технология SmartResponse позволява игра без призрачни ефекти и замазване в бързите игри и филмите, с възможно най-малко закъснение.

Поглъщащо забавление

436M6VBPAB е перфектен и за други форми на обичайно забавление като гледане на филми или телевизия, които се възползват не само от цветовото представяне и отзивчивостта на монитора, но и от допълнителна технология, която прави зрителното изживяване уникално: подсветката Ambiglow. Особено подходяща за филми, спортни предавания и игри, Ambiglow излъчва ореол от топла светлина, която „уголемява“ екрана и прави забавлението по-интензивно. Вграден процесор анализира съдържанието на изображението и постоянно адаптира цвета и яркостта на светлината, за да съответства на картината на екрана. 436M6VBPAB предлага също изключителен звук, благодарение на вградените висококачествени стерео говорители с мощност 7W и технология DTS Sound™.

Удобство и практичност

Дизайнерите на 436M6VBPAB са се погрижили да направят монитора едновременно визуално привлекателен и възможно най-практичен и лесен за употреба. Затова той разполага с USB-C, DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort и HDMI 2.0, MultiView с поддръжка на картина от два източника за подобрена многозадачност и вграден хъб USB 3.0 за разширена гъвкавост. 436M6VBRAB се доставя и с дистанционното управление Philips EasyLink, което позволява на потребителите да управляват множество свързани устройства с лекота.

Изработен от премиум материали и снабден с всяка необходима функция, за да превърне игрите и забавленията в истинско удоволствие за всички, 436M6VBPAB е покана да грабнете момента.