Тръмп се оплака на Путин от „глупави си съветници“

1
113
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

След разговора им в. „Washington Post“ написа, позовавайки се на информирани служители на американската администрация, че Тръмп е пренебрегнал предупрежденията на съветниците си по националната сигурност, които са го убеждавали да не поздравява Путин за преизбирането му.

Изданието, цитирайки информиран източник, съобщи, че Тръмп нарекъл съветниците си „глупави“.

„Това са глупави хора; не трябва да ги слушате“, заявил Тръмп пред руския президент.

Президентите на Русия и САЩ планират да се срещнат на 16 юли във финландската столица Хелзинки. Кремъл по-рано съобщи, че Путин и Тръмп възнамеряват да обсъдят перспективите за развитие на двустранните отношения и актуални въпроси от международния дневен ред.

Това ще бъде първата специална среща само между лидерите на двете страни. Досега те са се срещали в Хамбург в рамките на срещата на върха на Г-20, а след това за кратко се видяха във Виетнам на срещата на върха на Азиатско-Тихоокеанския регион.

Тръмп е прав (за съжаление)

 

Може да звучи жалко, но Тръмп май наистина е прав и това потвърждават конфузни случки с негови служители буквално всеки ден. 

Най-напред скандалът застигна говорителят на Белия дом Сара Хакъби Сандър, която след като й отказали обслужване в ресторант „Червената кокошка“ (Red Hen) в Лексинктън, щат Вирджиния, тя плахо предложила на „сухо“ на пиколото, а след това тихо напуснала заведението с наведена глава. 

След това съветничката на президента Селиан Конуей била посрещната в магазин с думите: „Би трябвало да се засрамите, защо не ес погледнете в огледалото“. На което тя троснато отговорила. „Огледалата се на рафт 9, ще отида да взема едно!“ 

Сега и политическият съветник на Тръмп Стивън Милър се оказа замесен в скандал, за който съобщава  в. „“Washington Post.

В събота Стивън Милър бил публично оскърбен в ресторанта за суши, близо до неговия апартамент във Вашингтон, където влязъл да си купи суши. След като платил поръчката и излязл на улицата, келнер го застигнал и го извикал по име, а след като той се обърнал му показал средни пръсти, след което му казал онези прословути четирибуквени амеикански обиди. Стивън Милър не казал нищо, направил само кисела физиономия и изхвърлил сушито за $80, защото се опасявал, че някой в ресторанто може да му е наплюл яденето или да се е изгаврил се него по друг начин. 

В събота бившият съветник на Тръмп Стив Банън влязъл в антикварна книжарница в Ричмънд. Там обаче бил нападнат от жена, която го нарекла „боклук“ (piece of trash). Собственикът Ник Куук, който бил приятел на Банън хванал жената под ръка и я извел навън с думите: ”Това е книжарница, тук хората обменят идеи, а не се обиждат. А вие направихте точно това“. 

Още докато беше част от екипа на Тръмп Банън се оплакваше, че Вашингтон бил „изключително вражебен град“, заради което бил принуден да излиза навън само с охрана, а когато все пак извън дома си, винаги се намирали хора да го обиждат публично заради това, че е част от екипа на Доналд Тръмп. 

Той дори не смеел да пътува със самолет на авиолиниите и се налагало да ползва частни самолети.