Певецът Стефан Илчев се снима с Марая Кери :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
204
Добави коментар

Най-добрият имитатор на Лили Иванова – певецът Стефан Илчев се снима със световната звезда Марая Кери в Лас Вегас, видя Скандал в неговия профил.

Там тя изнася поредица от концерти The buturfly returns в Сизър палас с най-големите си хитове.

Стефан е бил на нейната изява вчера и е успял да се дореди за снимка с певицата. Той пее песни още на Марая Кери и Уитни Хюстън.

Илчев обикаля на турне из САЩ, където пее на българските ни сънародници.

Освен това в хотел Ария, където е отседнал, е видял и баскетболната легенда Майкъл Джордан, похвали се още той. Стефан е поздравил и тази звезда.

Стефан Илчев е роден на 12 април 1982 г. в Бургас. Има уникален глас по рождение, заради който го наричат „мъжката Лили Иванова”. Завършва Музикалната академия в София със специалност „оперно пеене” в класа на проф. Благовеста Карнобатлова. Защитава магистратура в Австрия. Пее и в македонската опера, но става най-известен с имитациите си на естрадната прима. Стефан Илчев направи силен дебют на българската поп сцена през 2008-ма година с песента “Близо до мен”. Носител е на много награди от фестивали и конкурси както в България, така и в чужбина.