Статуетка пластика „Трофейна Антилопа“ – 45 см. Модел – 81-6407

4
260
Добави коментар

Прецизно изработена статуетка – пластика от полирезин изобразяваща череп на антилопа обработена като ловен трофей. Модел – 81-6407

Тази статуетка – пластика е подходящ подарък за ловци, любители на африкански животни и за всички които ценят красотата и атрактивните решения за интериора във дома и офиса.

Ние от онлайн магазин Smart Choice Ви предлагаме тази атрактивна статуетка като интересен и стилен аксесоар в дома Ви или офиса, а също така и като чудесен и запомнящ се подарък. Такъв подарък може да характеризира човека или отделни негови качества, а може да показва и ваши благородни мотиви и стремежи.

Размери на статуетката: Височина – 45 см. Дължина – 17 см. Широчина – 12 см.

Магазин Smart Choice Ви предлага голямо разнообразие от статуетки на различна тематика като статуетки на богове, известни статуи на велики скулптори или разнообразни Фън Шуй фигури.

Защо статуетка, а не просто цветя или бутилка вино? Статуетката е подарък, който остава във времето и напомня на своя притежател за човека, който я е подарил. Цветята следват своето развитие и все някога биват изхвърлени, същото се случва и с бутилката вино, докато статуетките оставят спомена жив.

При закупуване на 2 или повече броя от този продукт Вие можете да се възползвате и от нашата „Smart Choice“ отстъпка 8%

Когато търсите подарък по какъвто и да е повод разчитайте на онлайн магазин Smart Choice. Нашата единствена цел е да Ви предложим богат избор от продукти за Вас и Вашия дом, както и атрактивни подаръци за различни поводи и празници които ще оставят незабравими спомени и усмивки.

ловен трофей, животни, антилопа