Крепежни елементи: цени и размери | FIXATOR.BG

1
218
Добави коментар

Онлайн магазинът FIXATOR.BG предлага огромно разнообразие от крепежни елементи и изделия, в това число машинен крепеж, строителен крепеж, крепежни елементи за дограма и изолация, крепежни елементи за гипсокартон, крепежни елементи за тръби и кабели, крепежни елементи за мебели и мебелен обков, крепежни елементи за дърво и дървени конструкции, неръждаеми крепежни елементи и т.н.

Болтове

В онлайн магазина за крепежни елементи FIXATOR.BG ще откриете богат асортимент от болтове с различни класове на якост, дължина, диаметър и покритие, в това число болтове за метални конструкции, болтове със ситна стъпка (ситна резба), крилчати болтове, имбусни болтове, болтове с шестостенна глава, болтове с полуобла глава, болтове с фрезенкова (скрита) глава, U-болтове, инчови болтове, коларски болтове, лемежни болтове, шарнирни болтове, болтове за тръбно скеле, секретни болтове и др.

Гайки

Гайките са един от най-популярните, търсени и използвани крепежни елементи. Селекцията от гайки на онлайн магазина FIXATOR.BG включва гайки с различни класове на якост, размери, стъпка на резбата и покритие, в това число крилчати гайки, шестостенни гайки, ниски шестостенни гайки, шестостенни гайки със ситна резба, шестостенни гайки с лява резба, квадратни гайки, коронни гайки, самозаконтрящи (стопорни) гайки, глухи гайки, калпачати гайки, шипови гайки, дистанционни гайки, фланшови гайки, гайки за тръбно скеле, мебелни гайки (гайки за дърво), нит гайки и др.

Шайби

В онлайн магазина за крепежни елементи FIXATOR.BG можете да поръчате почти всички видове и размери шайби, в това число подложни шайби, подложни шайби с широка периферия (широкополи шайби), пружинни шайби (федерки), осигурителни шайби, уплътнителни шайби, пластмасови шайби за топлоизолация, дихтунги (дифтунги) и др.

Винтове

В онлайн магазина за крепежни елементи FIXATOR.BG можете да закупите всички видове и размери винтове при това на страхотни цени. Продуктовият ни асортимент от винтове включва метрични винтове, стопорни винтове, винтове за бетон, винтове за дограма, винтове за дърво, винтове за гипсокартон, винтове за метал, винтове за ПДЧ и др.

Дюбели

В онлайн магазина за крепежни елементи FIXATOR.BG ще откриете всички дюбели, които ви трябват, на едно място. Продуктовата ни гама от дюбели включва дюбели за бетон, дюбели за газобетон, дюбели за гипсокартон, дюбели за кабелни превръзки, дюбели за кухини, дюбели за тухла, дюбел-пирони, универсални дюбели, анкерни дюбели, дюбели за изолация (топлоизолация), дюбели за окачен таван и др.

Зегерки

Зегерките, известни още като осигурителни шайби, са едни от най-търсените продукти в нашия онлайн магазин за крепежни елементи. Част от продуктите, които ще откриете в тази категория, са зегерки за вал (DIN 471), зегерки за вал – тип Е (DIN 6799), зегерки за отвор (DIN 472) и др.

Нитове

В онлайн магазина за крепежни елементи FIXATOR.BG можете да поръчате богата гама от нитове, в това число алуминиеви нитове, медни нитове, стоманени нитове, нитове с цилиндрична глава, нитове с фрезенкова (скрита) глава, нитове с полукръгла (полуобла) глава и др.

Поп нитове

В онлайн магазина за крепежни елементи FIXATOR.BG можете да избирате измежду различни видове и размери поп нитове, в това число алуминиеви поп нитове, медни поп нитове, стоманени поп нитове, поп нитове с плоска глава, поп нитове с фрезенкова (скрита) глава, поп нитове с широка периферия, поп нитове тип цвете и др.

Щифтове

В онлайн магазина за крепежни елементи FIXATOR.BG ще намерите всички видове и размери щифтове на страхотни цени. Сред топ продуктите в тази категория се нареждат насечените пружинни щифтове (DIN 1481), осигурителните щифтове (DIN 11023) и единично пружинните осигурителни щифтове (DIN 11024).

Неръждаем крепеж

Във FIXATOR.BG можете да поръчате всички видове и размери неръждаеми крепежни елементи на страхотни цени. При нас ще откриете голямо разнообразие от неръждаеми болтове, винтове, гайки, нит гайки, поп нитове, шайби, шпилки, шплентове, щифтове и др.

Kуки с метрична резба или резба за дърво

Онлайн магазинът за крепежни елементи FIXATOR.BG предлага огромно разнообразие от куки с метрична резба и куки с резба за дърво, в това число Г-образни куки (известни още като Г-куки или L-куки), отворени куки (известни още като C-куки) и затворени куки (известни още като O-куки), куки за тръбно скеле и др. За улеснение на клиентите част от куките се предлагат и в комплект с различни модели дюбели.

Други крепежни елементи

В онлайн магазина FIXATOR.BG можете да закупите и редица други крепежни елементи и изделия, сред които различни видове и размери шпилки, шплентове, пирони, гвоздеи, гресьорки, пробки и др.