Изследване на филмовите предпочитания на българина ще се проведе в Бургас през август

1
90
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Мащабно изследване на филмовите предпочитания на българина ще се проведе в Бургас на 6 август. То ще се състои в две части – онлайн анкета и допитване на живо, както и дискусионна група в Регионалната библиотека “Пейо Яворов”.

Интернет анкетата можете да попълните тук. Тя отнема между 10 и 15 минути и съдържа въпроси, свързани с достъпа Ви до съвременно кино, мнението Ви за съвременните български филми и Вашия интерес към тях. Анкетата е анонимна и изисква единствено попълване на инициали с цел участие в томбола за ваучен на стойност £25 към онлайн магазина Amazon.

Анкетата можете да попълните и на хартия, на 6 август, между 10:00 и 15:00 часа пред сградата на Библиотеката. Тези участници ще участват в жребий за тематична книга. Изискването към желаещите да се включат в допитването е да имат навършени 16 години.

Участието в дискусията става с предварително записване, а местата са ограничени, така че побързайте.За записване и контакти: Мая Недялкова, тел. 0988 803 591, имейл: [email protected]