„Челси“ идентифицираха заместник на Азар, трансферните приоритети на Сари разкрити

1
130
Добави коментар

Грандът от „Висшата лига“ „Челси“ ще се опита да подпише с трансферната цел на „Ливърпул“ Набил Фекир, ако Еден Азар или Вилиан напуснат отбора.

Азар постоянно е свързван с трансфер в посока „Реал Мадрид“, като белгийските медии съобщават, че бащата на играча преговаря с „белия балет“ за вероятен трансфер в посока „Сантяго Бернабеу“.

Спортната секция на „Радио Монте Карло“ съобщава, че „Челси“ ще се насочат към Фекир, ако Азер или Вилиан напуснат през лятото.

Вилиан е свързван с трансфер в посока „Барселона“, като „Скай Спортс“ информират, че каталунците са направили оферта от 55 милиона евро, след като първите им две оферти са били отхвърлени от лондончани.

Фекир беше много близо до трансфер в „Ливърпул“, преди сделката да пропадне. Докато той все още е в „Лион“, отборът от „Стамфорд Бридж“ ще отправи оферта към победителя от световното първенство, като английската преса съобщава, че „Ливърпул“ със сигурност ще отправят още една оферта за атакуващия полузащитник.

На този етап слуховете за трансфера на Фекир в „Челси“ не са отхвърлени от страна на неговия лагер или отбора на „Лион“.

Един от достоверните източници на „Отбор.bg“ сподели във връзка с интереса на „Ливърпул“ към Набил Фекир:

„Много хора ме питат дали сме приключили с трансферите през този трансферен прозорец, след коментарите на Юрген Клоп миналата вечер (19-и юли, бел. ред.). Съветвам ги да четат между редовете. Все още имаме нужда от „десетка“ – нещо, за което той намекна повече от веднъж. Спомнете си колко пъти сме казвали, че няма да има нови трансфери, и след това, както казва мениджърът, „бум“, и привличаме играч. Набил Фекир направи като Върджил ван Дайк и уведоми егоистичния президент на „Лион“, че иска да напусне и иска да играе само в „Ливърпул“. Той също така каза на агента си да прекъсне преговорите с всички останали клубове. Решил е в сърцето си да стане играч на „Ливърпул“. Спомнете си, че той премина медицински прегледи, направи задължителното интервю за „Ел Еф Си Ти Ви“, снимки с легендарния екип на „червените“, и т.н, и т.н. Дори за секунда не си помислям, че мениджърът ще го остави на сухо. Ако трансферът не се случи сега, това ще стане през януари, ако коляното (на Фекир) позволи.“

На слуховете, че застрахователната компания, представляваща „Ливърпул“, не иска да поеме риска с Фекир, източникът отговори:

„Това може и да е истина, което обяснява защо клубът иска да включи клаузи за възвръщане на направените разходи в договора на Фекир, както и да разпредели плащанията към „Лион“ в цялото време на договора на футболиста. Егоистичният президент на „Лион“ искаше трансферът да се осъществи с две плащания.“

„Ако неговото коляно беше толкова зле, колкото се опитват да го изкарат, момчето нямаше да играе. Дани Ингс контузи кръстната си връзка на два пъти и се възстанови по чудесен начин. Може би все още се опитваме да намалим цената, като използваме коляното за средство за постигане на целта.“

„Доколкото знам, притесненията са свързани по-скоро с щетата върху хрущяла.“

Коментари