Седмична подредба – 23.07.2018 – 29.07.2018

2
181
Добави коментар
gabo
gabo

Седмична подредба – 23.07.2018 – 29.07.2018

Мили приятели, през новата седмица може да ни е малко по-трудно, различно, предизвикателно. На 27 юли предстои лунно затъмнение в зодиакалния знак Водолей, което може да разбута нашия ред неочаквано. Пазете своите емоции и имайте кураж. Повече подробности за лунното затъмнение ще споделя в отделна публикация.

За новата седмица избрах да бъдем посъветвани от две таро колоди и една оракулска. Нека сърце и душа ви водят в избора на седмична подредба.

 

Вариант 1

Завещанието на Божественото е една от любимите ви колоди и реших да ви зарадвам с нея през тази бурна седмица.

Изтеглените карти са:

Шестица пентаклиРицар жезлиОбесеният

Една необичайна седмица с толкова необичайно послание. В първите дни от седмицата ще се стремим да се завърнем към своя покой и сигурност. Шестица пентакли е особена карта, която ни напомня, че ще има моменти, в които ще трябва да обърнем внимание на онези, които нямат достатъчно ресурси. Или темата ще е за даването и получаването. За щедростта към онеправданите. Или търсенето на баланс. Възможно е да получим по-щедри подаръци – материални или духовна подкрепа. Особено ако е имало мигове, в които сме загубили своята надежда.

Този обмен на енергия и чувство за подсигуряване, те могат да ни провокират към търсене на нови хоризонти, които ще събуждат дързостта ни в средата на седмицата. Рицар жезли е авантюрист. И ще имаме нужда от своето време за забавления. Или да разкрием света по един нов начин, през погледа на приключенията. Бих апелирала да проявяваме повече благоразумие към материалните ни придобивки. Нека полученото не бъде разпиляно в необмислени начинания.

За да не се окаже, че в край на седмицата ще влезем доброволно в ролята на Обесен. Да се отдръпнем от света, да живеем по-аскетично. За да преосмислим своето поведение, мисли. Ще имаме нужда да забавим темпото. Обесеният е в средата на големите аркани. И навява идеи, че сме по средата на своето пътуване. Когато е необходимо за миг да поспрем и премислим посоката си. И да преоценим дали не сме били прекалено егоистични в своята целеустременост. Обесеният е нашата доброволна жертва, която ще ни помогне да преобърнем своя поглед върху живота и посоката си.

Последната карта е Страшен съд. Просветлението и възкресението ни ще дойдат, когато сме готови да се освободим от излишния товар, който носим. И бъдем безкрайно честни пред себе си.

 

Вариант 2

Доброто таро прелива от огнени и водни карти. Като стихии двете са малко несъвместими. Нека намерим баланс за себе си през новата седмица.

Изтеглените карти са:

Деветка на ОгъняИмператорСедмица на Водата

Деветките са едни от любимите ми карти в таро. Деветка на Огъня/жезли е онова време, в което сме намерили сили да се справим с нашите болки. Дори за миг да сме се отдръпнали и затворили за другите. В началото на седмицата ще бъдем по-предпазливи и обмислящи. Ще събираме своите сили, които ще ни бъдат необходими за важните решения, които предстоят. Това е като малко изпитание, което засяга нашата вяра в успехите ни, в силите ни. Но ще имаме своята мощ, за да отстоим себе си през първите дни от седмицата.

В средата на седмицата ще искаме да заявим своето лидерство. Императорът е много силна, марсова, овенска карта. И като такава изисква действие, активност – мъжки принцип. След първите по-спокойни дни, време е да сложим ред около себе си. Спазвайки правилата и законите. Императорът може да ни предизвика да вземаме решения, да обмисляме каква жертва може да направим в името на своята победа. Нашите успехи ще зависят от мотивацията ни за същите. И умелото използване на мъдростта, която сме натрупали.

В край на седмицата ще е малко по-смутен период. Ще се загубим в много емоции и дейности, което ще оставя усещането, че буксуваме. Седмица на Водата ще събужда замечтаването ни. И нека бъдем една идея по-заземени, колкото и да ни е трудно. За да не се окаже, че големите ни амбиции водят до илюзии. В тези трудни мигове на объркване, интуицията и сърцето могат да ни водят. Ще трябва да изберем тези посоки, които са в синхрон с нуждите на сърцето. Не може всичко, не и сега.

Последната карта е Шестица на Водата. Може да ни се иска да се завърнем към времето, в което сме били по-необременени. Когато тежестта на отговорностите не е достигала до нас и сме се чувствали като деца. Нека радостта ни е събудена от простичките неща, приятели.

 

Вариант 3

Мистичен шамански оракул разказва приказки за тъмнината, светлината и любовта към себе си.

Изтеглените карти са:

The Heart of SkyThe EarthkeeperThe Rainbow

В началото на седмицата може да е малко по-минорно настроението ни. Ще ни се иска да обгрижим всички и всичко. Да се нагърбим с всички отговорности. Възможно е да имаме своите съмнения в реда, в който живеем. Да се замислим до каква степен чувството за дълг ни кара да се чувстваме затворници… на себе си. Дни, в които ще ни се иска да се сътворим, дори да сме изпаднали в тъмнината. Момент на осъзнаване, приятели.

В средата на седмицата ще поемем повече отговорност за себе си, своето тяло, здраве – физическо и психическо. И след това по-затъмнено време, ще открием своите по-големи мечти. Които изискват да разчистим пространство около себе си. Да възвърнем връзката си със Земята. Бих посъветвала да отделяме повече време за приятни мигове сред природата. Това ще ни помогне да чуем себе си и своите мечти. Това е времето да премислим и кои хора от обкръжението ни имат реална нужда от нас. И да влагаме енергията си само за истински нуждаещите си.

В край на седмицата ще усетим, че тъмнината и сълзите могат да творят дъга. И нашите трудности ще са към своя край. Ще намерим мост между физически и духовен свят. Не е момент да губим своята надежда, дори за миг да не виждаме живителната светлинка. Дъгата е много особена, приятели. Цветовете символизират седемте чакри. Важно е да сме в баланс със себе си в последните дни от седмицата, приятели. Да оценим с какво разполагаме и да материализираме своите идеи.

Дори да има моменти, в които се чувстваме в застой през седмицата, нека не изпадаме в паника. Това положение на покой е по причина, че до нас тепърва ще достигне информация, която да ни помогне. Или трябва да анализираме по-добре положението, в което се намираме.

 

Пожелавам прекрасни моменти през новата седмица, приятели. Нека затъмнението ви донесе изясняване. И повече лекота.

За повече информация или лична консултация, може да ме откриете чрез контактната форма. Или в моята фейсбук страничка Emma и картите. За мен ще е радост да бъда ваш консултант и да преведа на достъпен език магичните шепоти на Вселената.

Свързани