HOT SEXY HAIR Новите Термозащитни продукти за коса

2
157
Добави коментар
mashbg
mashbg

HOT SEXY HAIR Новите Термозащитни продукти за коса

Първия продукт от серията се казва PREP ME ( ПОДГОТВЕТЕ МЕ) .  Той не само има невероятно нежен аромат , който аз лично обожавам , но е и напълно безтегловен , което означава , че косата по никакъв начин няма да я чувствате тежка .

линк:http://zakosata.com/sexy-hair-prep-me?search=1900

Вторият продукт от серията се казва PROTECT ME (ЗАЩИТИ МЕ) .След като изсушите косата си , напръкайте навсякъде по косата си този продукт , за да я предпазите от следващата обратка – преса или маша.Веднага ще видите разлика , как косата ви ще бъде бляскава и копринено мека . Моят трик е след като го направите , напръскайте от продукта HOT SEXY HAIR PROTECT ME  по ръцете си и стилизирайте върховете на косата си . Аромата бих го кръстила – възхищение, защото точно това изпитвам и аз в момента.

Третия продукт от серията се казва SUPPORT ME ( ПОДДЪРЖАНЕ) .Кой не обича начина по който изглежат къдрците? Е , аз лично ги обожавам , но нали знаете когато не намерите продукт който да задържи къдрците. Намерихте го! 

След като оформите прическата си , е време да впръскате от поддържащия спрей – лак , който да запази прическата ви до 24 часа.Вече не падат 2 часа по късно , благодарение на Sexy Hair. А най – хубавото е , когато оформите косата си и я напръскате косата ви ще стои няколко дни , а ще изглежа като от първия ден . НЕВЕРОЯТНО ! БЛАГОДАРЯ SEXY HAIR!

Related Products

Този продукт, който като превод е ПОДГОТВЕТЕ МЕ  е с лека кремообразна текстура.Помага за предп..

25,00 лв.

Купи

Този протектор предпазва косата от топлинна обработка , като я прави с изглаждащ ефект , бляскава , ..

25,00 лв.

Купи

С този продукт не само ще защитите косата , но и спомага за продължително запазване ефекта от причес..

25,00 лв.

Купи