Спечелете уикенд в Garmen Hills, шейлъри и кутии за плодове

7
590
Добави коментар

В рамките на периодa на Играта Организаторът ще публикува 4 предизвикателства с ангажиращ елемент към потребителите на https://www.facebook.com/StoperolHydra/.

Всяко предизвикателство е с продължителност от 14 дни и ще се публикува последователно на датите:

    07.2018 – публикация с първо предизвикателство;     16.07.2018 – публикация с второ предизвикателство;     30.07.2018 – публикация с трето предизвикателство;     13.08.2018 – публикация с четвърто предизвикателство; Апелът към аудиторията на Facebook страницата на Стоперол Хидра ще е да изпълни условията на предизвикателството. Всеки участник трябва да сподели в коментар към съответната публикация за даденото предизвикателство своя отговор, съобразен с изискания формат на текущата активност – пр. снимка, кратък текст или видео. При несъответствие между изискванията на предизвикателството и споделения отговор от участника съответният потребител няма да бъде одобрен и няма да бъде част от разпределянето на наградите в играта.

Участие за награда към конкретно предизвикателство може да има само с отговор под публикацията му в рамките на 14-дневния период за провеждане на даденото предизвикателство. За валидно участие се счита публикуването на отговор, съответстващ на темата на предизвикателството и определения формат. При споделяне на отговор след изтичане на периода на даденото предизвикателство, участието се счита за невалидно.