Счетоводни услуги и регистрация на фирми на добри цени за град Русе и региона

5
463
Добави коментар
gebona
gebona

Счетоводна къща “Гебона” е създадена през 1990 година в град Русе. Специализирана е в осъществяването на цялостен счетоводен и финансов мениджмънт.

Нашата основна цел е да предложим на клиентите си качествено счетоводно обслужване, компетентни и актуални консултации по данъчното законодателство, трудово-правните и осигурителни отношения. С предоставяните счетоводни услуги, Счетоводна къща “Гебона” гр. Русе, освобождава клиентите от поддържането на счетоводен отдел, личен състав и ТРЗ, както и от закупуването и поддръжка на софтуерни продукти за обслужването на счетоводните и финансови дейности.

Работим с амбициозен и високо квалифициран персонал и предлагаме лоялност, конфиденциалност, точност, сигурност и коректно отношение.

В условията на непрекъснати промени на нормативната уредба се стремим да осигурим спокойствие на нашите клиенти и да снижим до минимум ангажиментите им по отношение на счетоводната и данъчна отчетност. Ние спестяваме много усилия и загубено време на управленския екип необходимо за проследяване промените в данъчното законодателството.

Считаме, че избора на добър счетоводител не трябва да се подценява. Последиците от неправилен избор понякога са много тежки.

Ние Ви предлагаме да ни се доверите, както до сега са ни се доверили стотици клиенти.

Ние от Счетоводна къща „Гебона“ се стремим да осигурим на всички наши клиенти професионални счетоводни услуги и консултации, съчетани с бързи и адекватни решения, позволявайки на клиента да е запознат със състоянието на фирмата си в реално време. Изграждайки навици и умения както в нашите служители, така и в нашите клиенти, ние няма да позволим да Ви изненада утрешният ден.

Нашите водещи принципи :

Качествени, бързи и ценово обосновани счетоводни услуги;
Използване на най-добрите счетоводни практики;
Амбиция за постигане на първокласни резултати;
Индивидуален подход към всеки клиент;
Фокусиране върху избраните от нас услуги;
Обективни и професионални съвети;
Минимална ангажираност на клиента, относно счетоводната отчетност;
Коректност и конфиденциалност;
Съвременни счетоводни продукти;
Участие в специализирани семинари.