Първият трейлър на Shazam беше пуснат

2
130
Добави коментар
pokerbox
pokerbox

Филмът ще бъде в кината на 5-ти Април, 2019-та.

На Comic-Con в Сан Диего, DC изненадаха всички, като пуснаха първия трейлър на идващия, през 2019 филм – Shazam!, а главно действащо лице ще бъде Zachary Levi, като супергероя. От трейлъра се разбира, че филмът ще бъде забавен, като може би това е нещото, което DC има нужда да направи, за да избегне тъмнината и мрака, които преобладават в техните филми.

Трейлърът ни запознава с Billy Batson, дете, което е взето от приемно семейство и е в ново училище. След като се преборва с няколко хулигани в училището, той е избран от магьосник, на име Shazam, който му казва да изрече името му и ще получи суперсили. Той го прави и изведнъж се превръща в супергерой, но в доста по-напреднала възраст. Започва се разгадаването на суперсилите, като едно от нещата, с което започва е да зарежда телефоните на хора минаващи близо до него, а малко по-късно разбира, че куршуми не могат да пробият тялото му. Наистина филмът изглежда много забавен и различен от, примерно Man of Steel и Batman V. Superman.

Изглежда е време и за героите, които не са толкова разпознаваеми, като Marvel пуснаха Ant-Man и пожънаха добър успех, сега е ред на DC.

Shazam ще бъде по кината от 19-ти април, 2019.

 

Източник: TheVerge