България – Това сме ние!

5
215
Добави коментар

     Политиците ни мислят за пешки, но ние сме царете.

     Народът в една демократична страна е суверена. От нас зависи бъдещето ни. Трябва и е задължително да се промени системата. В момента всичките „служители“ на народа са за смяна. Трябват ни млади, честни и работливи депутати. Стига с този комунизъм и псевдо демократи. Ясно е, че всички са агенти на ДС и така милото на не малко „Татово време“.   

     Подлъгани, че тогава всичко е било цветущо. Всеки е имал храна и пари, но какво би могъл да купи с тях?!… А допълнено с режим на тока, или това как се чувстваш като затворник в собствената си държава и населено място. Как са се избивали десетки „проблемни“ бебета, тъй като няма да са годни за работна ръка. Има и още много други факти „замазани“ в съзнанието на хората.

     Последната статия, която ми се иска да пиша е за политика, но просто не се издържа. Живеем в една богата страна от към всички ресурси и история, но управлявана от крадлив парламент. И докато всеки казва, че политиците са прости, но в същото време си пие ракията на масата скрит в соц. панелка, нещата ще си останат същите. Те не са прости, а доста хитри щом за толкова години успяват да си ни „въртят“ както им е удобно. Всеки следващ „спасител“ идва за да ни оправи, но всъщност оправя себе си. За сега успяват да си управляват народа щом има и толкова много емигранти. Като част от тях за съжаление си мислят, че като напуснат България и мият чинии ще живеят по-добре и по-щастливо.

   
      Ако се осъзнаят младите, че е по-добре да останат и да се борят за бъдещето на родината си както са правили техните деди, пред това да избягат като за уж по-лесно, тогава ще имаме и числената мощ да спрем самозабравилите се управници.

     Иска ми се да не сме егоисти и да помислим за нашите деца, а ако нямаме такива да се замислим дали не ни е време. Като тяхното място е тук в милата ни родина България. Нека тук се родят, тук да изживеят най-хубавите си моменти и тук да създават поколения.  

     Единствено позитивното мислене, а не Егото ще ни помогне да се борим за един по-красив и добър живот.

Снимка: wallpaperstock.net