Геймърски слушалки Logitech G PRO

2
166
Добави коментар
router-bg
router-bg

Геймърски слушалки Logitech G PRO

Първата слушалка на Logitech G, която носи името PRO, е разработена в сътрудничество с най-добрите световни професионални играчи, тя е произведена с най-висококачествени материали и съвременни технологии, осигуряващи аудио изпълнение, което е равно на себе си.

PRO-G говорителиЧуйте всичко с по-голяма точност, от тихи стъпки до изтрелите на вашите противници!Протекторите с хибридни отвори Pro-G ™ решават проблема с изкривяването на звука, за да осигурят взривяващ бас и прецизен звук.
SURROUND SOUND AUDIO – Чуй всико около тебГеймърските слушалки G Pro е съвместим с Windows 10 surround като Windows Sonic и Dolby Atmos за слушалки с точно позициониране на звука. Насоченото аудио, съчетано с изключителна яснота, дава точна представа за всичко, което се случва около вас.
PASSIVE NOISE ISOLATIONПремиум латексовите подложките използвани в Logitech G PRO създават уплътнение около ушите за по-добра изолация на пасивния шум, което води до невероятен комфорт с подплата с мека пяна и намалете отвличането на вниманието с до 50% по-голяма изолация на звука в сравнение с други модели.
Професионален микрофонПрогресивният кондензаторен микрофон работи с по-широка честотна характеристика, по-ниско съотношение сигнал / шум и по-висока чувствителност. Проектиран за по-голяма яснота, вашите гласови съобщения се чуват силно и ясно.
Супер леки и невероятно здравиPRO слушалките са изработени така, че да са изключително леки, здрави и изключително удобни, а за да постигнете това Logitech са използвали съвременни материали, включително TR90 найлон в лентата за глава, плъзгачи от неръждаема стомана и найлонови фуги, армирани със стъклени влакна. Леката конструкция с полимерна черупка и вилица е идеална за дълги периоди на използване.