Подмладяваща лифтинг терапия Bioeffect | Център за красота Милано

3
218
Добави коментар

Новата терапия BioEffect съчетава последните открития в областта на козметологията с принципите за напълно натурална козметика. Разработена е на базата на иновативна съставка – Лакесис (високо концентриран екстракт от ароматната смола на дървото Pistacia lentiscus).

Лакесис е революция в козметологията и нова стратегия в борбата със стареенето с уникален ефект. Резултатите след третиране с Лакесис са удивителни – 54 годишни фибробласти (клетките изграждащи колагена и еластина) имат характеристиките на 37 годишни, а 37 годишните на 28 годишни.

Действието на Лакесис се състои в повишаване синтеза на протеините, особено на протеина на младостта, наречен „клото” на богинята, която заплита нишката на живота. Този протеин, идентифициран през 2005 г. е пряко свързан с детоксикацията на клетките и възстановяването на увредената ДНК. Направените изследвания показват, че повишаването на количеството му води до 30%-ното увеличаване на живота на клетките, обновяване на колагеновите и еластиновите влакна и невероятен ефект при изглаждането на кожата.

Продуктите съдържащи се в терапията BioEffect са с напълно натурален произход и имат уникален механизъм на приложение. Основната екосертифицирана активна съставка Лакесис е съчетана с натурални масла, витамини и антиоксиданти, подсилващи действието й и осигуряващи надеждна защита от негативните външни влияния. Формулата e с моментален ефект за редуциране на бръчките, възстановяване еластичността на кожата и силно изразен лифтинг ефект, видим дори и в областта на шията, където пластичните хирурзи са безпомощни.

Терапията се състои от четири стъпки с поразителен краен резултат:

Пилинг гел с двустепенно почистващо действие. Активен серум – високо концентриран продукт с много интензивно действие и моментален подмладяващ ефект. Интензивна изглаждаща маска – притежава силно изразен лифтинг ефект, хидратира, регенерира, възстановява еластичността на кожата. Финален лифтинг крем – наред с хидратиращите, регенериращите и възстановяващи свойства, крема също така защитава клетките от вредното влияние на UV лъчите.

Приложение на терапията:

Продуктите, с изключение на пилинг гела са подходящи и за третиране на зоната на околоочния контур. Терапията е изключително подходяща и за ръце, като решение на проблема суха и уморена кожа на ръцете. Терапията е подходяща за всеки тип кожа, включително мазна и куперозна.

Активни съставки използвани в продуктите от терапията: Лакесис. Масло от боабаб. Масло от жожоба. Сукрагел. Витамин Е. Арганово масло. Масло от макадамия. Витамин С. Масло от авокадо. Сусамово масло. Масло от пшеничен зародиш. Екстракт Панеиопсис. Масло от карите. Алантоин.