Бетфеър бонус при победа над 2 гола! 26.07.2018г.

2
152
Добави коментар

Бетфеър бонус при победа над 2 гола! Поредната нова промоция предлагана от британския букмейкър. При победа на твоя отбор с два гола или повече, Бетфеър е склонен да даде бонус от €2 за всяка среща. Ние ще ви покажем как може да вземете участие и важните правила и условия, които трябва да спазвате.

Възползвайте се и от начален Бетфеър бонус, при направата на нова регистрация. Него може да вземете като натиснете върху бонус бутона долу!

ВЗЕМИ 200ЛВ. БОНУС ОТ БЕТФЕЪР
Какво точно представлява бонусът от Бетфеър и как се участва?

Залозите, класиращи се за тази оферта, могат да бъдат единствено от Шампион за Ла Лига или английската Висша Лига. Минималният размер на залога да е €25 или повече. Ако вашият залог отговаря на тези изисквания, вие ще получавате по €2 бонус при всяка победа с над 2 гола на вашия отбор. Промоцията ще бъде валидна до 30 септември (неделя).

Пример: Ако вие сте заложили Барселона да спечели Ла Лига с най-малко €25, ще получавате бонус от €2 за всяка среща, в която Барселона победи с два гола или повече.

За да вземете участие вие трябва да играете единствено на пазар Шампион за 2018/19 година от Ла Лига или Висша Лига. Залогът трябва да бъде направен преди началото на първенствата. Класиранията за тази оферта са еднократни, т.е. не можете да изберете победител и от двете първенства. Нямате право да използвате функцията “Cash Out”, както частично, така и цялостно. Залози кредитирани с други бонуси също не ви класират за офертата. При получаване на бонус от €2, под формата на безплатен залог, вие имате 48 часа, през които той ще бъде валиден. С него може да залагате само в раздел “СПОРТ”. Той не може да бъде изтеглен в кеш, но печалбите направени с него- могат.

Не забравяйте, че Бетфеър си запазва правото да Ви дисквалифицира от всяка промоция, когато установи нередности във вашия онлайн акаунт. За повече информация посетете Бонус Кодове. Вземете и нашите началните бонуси за Бет365 и Ефбет.