Тръгна наддаване за покушение срещу Тръмп до края на 2018 г.

4
320
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Можеше да се очаква, че неизбежно пазарът на поръчкови убийства ще се появи на децентрализираната платформа за прогнози Augur.

Но едва ли някой е очаквал, че ще се разиграва поръчково убийство на президента на най-могъщата държава Доналд Тръмп, което ще бъде изпълнено до края на годината.

В платформата засега само 5 процента вярват, че прогнозата може да се сбъдне и са заложили на вероятността това да се случи до края на 2018 г. В Augur върви наддаве още за прогнозата, че сенаторът Джон Маккейн, който бе диагностициран с тумор в мозъка, няма да доживее до 1 януари 2019 г.

Същият залог е даден и за актрисата Бети Уайт, която сега е на 96 г. и е известна повече с телевизионните си роли, като в България е позната от ролята й на Ан Дъглас в сапунения сериал „Дързост и красота“ – майката на Стефани Форестър, която уж изчезнала безследно преди години. 

„Ще бъде ли убит Доналд Тръмп през 2018 г.“ гласи въпросът в Augur, за който наддават в момента, макар ме интересът не е особено голям.

В платформата могат да се регистрират само притежатели на криптовалута, като се приема най-вече етереум, но се приемат също така метамаск, трезор, леджър и едж.  
 

 

 

Схемата е елементарна: регистрация, след това се купуват „акции“ с криптовалута и с тях се залага върху прогнозата. Накрая тези, които са познали, получават премията си. 

Augur е децентрализирана платформа, което означава, че комуникацията се осъществява бе помощта на база данни, а само между регистрираните участници в платформата и поради това е безсмислено да се цензурира. След като платформата е децентрализирана, тя разчита само на разума на участниците в търговските сесии – „етика на тълпата“ – както гласи терминът.  

 

If Augur is decentralized, then this will continue to happen.
If it’s not decentralized, then why is it sitting on a blockchain?Censorship resistance means nothing if you only want to allow nice, legal, culturally acceptable things. https://t.co/7OFXezjqCR
— Angus C de Crespigny (@anguschampion) July 24, 2018