Почивка в Банско – Хотел „Родина“

2
162
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Напълно реновираният луксозен тризвезден хотел Родина, отвори врати на 06.12.2011г. Той се намира в центъра на гр.Банско, в непосредствена близост до Кметството на града, в сърцето на курорта на най – голямата търговска улица, а именно ул.Пирин. На 100 – 200 метра във всички посоки са разположени повечето културно – исторически забележителности. Някой от тях са старата черква Света Тройца, музея на Никола Вапцаров, паметника на Паисий Хилендарски и старинния град на Банско. Всичко това прави хотел Родина подходящото място за вашата почивка.

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 24 лв
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при двойно настаняване, при минимум две нощувки и включва:

Една нощувка в двойна стая или апартамент
Една закуска
Басейн
Сауна
Джакузи
Парна баня
Интернет
Туристическа такса​

ЕДНОДНЕВЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 32 лв
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при двойно настаняване, при минимум две нощувки и включва:

Една нощувка в двойна стая или апартамент
Една закуска
Една вечеря
Басейн
Сауна
Джакузи
Парна баня
Интернет
Туристическа такса​

На разположение на гостите са двойни стаи, апартаменти и мезонети, обзаведени луксозно с една единствена цел, Вие да останете доволни. За уюта и релакса хотел Родина предлага специално проектиран и изграден от испанска фирма на обща площ 220 кв.м.SPA и Wellness център, включващ басейн, сауна и парна баня.

За уюта и релакса на нашите гости, в хотела има специално проектиран и изграден от испанска фирма на обща площ 220 кв.м. SPA и Wellness център, включващ басейн, сауна, парна баня, джакузи Hot wive, Vip-джакузи.

Предлаганите масажи в нашия SPA-център се извършват от високо квалифициран кинезитерапевт. Използваната козметика е от водещи европейски и световни фирми, доказали своето благотворно влияние в SPA и Wellness индустрията.

Лоби бара разполага с 40 места и се намира в просторното фоайе на хотела. Той ще Ви впечатли със стилната си и изискана атмосфера. В него можете да се насладите на богат избор от алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли и сладкиши.

Ресторант – Пицария Родина предлага българска, средиземноморска и италианска кухня. Тук ще се насладите на невероятните специалитети, паста и пица на пещ, предлагани от нашия главен готвач. За вашите мероприятия, сватби, балове, рожденни дни, партита и коктейли, ресторанта предлага 150 седящи места.

Механа Родина съхранила уюта и автентичността на Банско още от средновековието,предлага на свойте гости незабравими бански вечери, декорирани с невероятното разнообразие от родопски специалитети и отлежaли вина.

За Вашето добро настроение всяка вечер жива музика с автентичен местен и балкански фолклор. За Вашите фирмени тържества капацитета на механата е 80 места.